zgred72 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Witam się serdecznie pierwszym postem na forum Mój wysłużony kombajn kina domowego Samsung HT-J7750W padł, moduł bluetooth odpowiedzialny za tylne głośniki bezprzewodowe wyzionął ducha.Dał radę przez 10 lat. Czas na zmianę i szperanie w czeluściach internetu. Jestem cierpliwym dziadkiem i mogę ze spokojem kompletować kino (budżet do 8000 zł)- amplituner, głośniki, sub) Zależy mi na podłączeniu tv i (rzutnika zainstalowany na suficie ),oraz odtwarzacza uhd które posiadam. Myślałem o sprzęcie Yamaha, konkretnie Amplituner Yamaha MusicCast RX-V6A 7.2. Amplituner plus dwa głośniki przednie oraz centralny, a po kilku miesiącach dokupienie 2 głośników tylnych - efektowych bezprzewodowych plus sub również Yamahy. Wolałbym nie ciągnąć znów kabli do tylnych głośników i raczej pochylić się nad bezprzewodowymi. Macie takie rozwiązania innych firm?? Jak się sprawdzają. Co możecie polecić oprócz Yamahy w tym budżecie?? Pozdrawiam Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Inne firmy nie oferuja praktycznie bezprzewodowych surround wiec wybór masz mocno ograniczony. Co do subwoofera, to nie musi być od Yamahy. Tutaj wybór jest bardzo duzy i sa lepsze konstrukcje. Odpisz, cytując
zgred72 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, PanKlor napisał: Inne firmy nie oferuja praktycznie bezprzewodowych surround wiec wybór masz mocno ograniczony. Co do subwoofera, to nie musi być od Yamahy. Tutaj wybór jest bardzo duzy i sa lepsze konstrukcje. Sub Yamahy jest bezprzewodowy aczkolwiek nie mam tu aż takiego parcia na niego. Może być przewodowy. Możesz coś polecić?? Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 54 minuty temu Napisano 54 minuty temu Kwestia budżetu, zastosowania i tego ile masz na niego miejsca. Klipsch serii RP, SVS. Do każdego suba mozna dokupic uniwersalny bezprzewodowy adapter. Odpisz, cytując
zgred72 Napisano 34 minuty temu Autor Napisano 34 minuty temu (edytowany) 19 minut temu, PanKlor napisał: Kwestia budżetu, zastosowania i tego ile masz na niego miejsca. Klipsch serii RP, SVS. Do każdego suba mozna dokupic uniwersalny bezprzewodowy adapter. Około 25 m 2 Czytam sobie o tym subie, faktycznie pozytywne recenzje.Zapisuję sobie, dziękuję. Edytowano 33 minuty temu przez zgred72 Odpisz, cytując
Recommended Posts