Ryszard-Biegaj Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu OSTRZEŻENIE dla potencjalnych współpracowników i użytkowników usług oferowanych przez osobę prywatną Karolinę Pasternak. Dnia 24 maja 2025 roku zawarłem z ww. osobą ustną umowę na korzystanie z konta w serwisie „TIDAL” przez okres 6 miesięcy. Od samego początku współpracy pojawiały się poważne nieprawidłowości w realizacji tej umowy. Dostęp do usługi był wielokrotnie bezpodstawnie blokowany, a kontakt z Karoliną Pasternak utrudniany lub całkowicie ignorowany. Pomimo okresowych odblokowań, zachowanie tej osoby pozostaje niestabilne i nieprzewidywalne. Dodatkowo – co jest absolutnie niedopuszczalne – otrzymywałem z jej strony wiadomości o charakterze obraźliwym, m.in. dotyczące mojej wagi, wyglądu oraz żywienia. Padły sformułowania o charakterze poniżającym i szyderczym, które naruszają moje dobra osobiste. W związku z powyższym informuję, że zdecydowanie odradzam podejmowanie jakiejkolwiek współpracy z Karoliną Pasternak. Jej postawa wskazuje na brak szacunku do drugiego człowieka, brak odpowiedzialności i całkowite lekceważenie zobowiązań umownych. Zastrzegam sobie prawo do dalszych kroków prawnych w przypadku dalszych naruszeń. Ostrzeż ten komunikat dalej, by inni nie padli ofiarą podobnego traktowania. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu To nie lepiej samemu załatwić sobie Tidala za 21,99zl i nie będzie problemu. Szukanie takich oszczędności gdy coś i tak jest tanie, może się właśnie w ten sposób kończyć. Odpisz, cytując
Ryszard-Biegaj Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Wpadła mi oferta od niej za 35 zł na pół roku. Każdy by chyba skorzystał. Wiem, że są to małe pieniądze ale wiele osób tak robi to i ja się skusiłem. Ostrzegam tak na wszelki wypadek. Odpisz, cytując
Recommended Posts