szala18 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Witam wszystkich, chciałem Was dopytać bojestem starej daty 😁 a konkretnie chciałem dokupić do PC jakąś dodatkową karte dźwiękowa typu sound blaster na PCIexpress i tam po prostu podłączyć sluchawki i glosniki creative 4+1 (satelitki i maly subik) by po prostu grało lepiej. Natomiast widzę że na rynku jest dużo jakis przenośnych wzmacniaczy DAC, czyli wpinam do USB w kompie i działa ( czy ewentualnie kablem optycznym do plyty glownej ?). Czy możecie polecić taki do których podepnę słuchawki Sennheisser HD 560S 120 ohm i głośniki jednocześnie? Troszkę czytałem opinie Ifi Zen Dac v2, fioo k5 pro lub topping dx3 pro, ale widzę że do nich tylko podlacze albo sluchawki albo glosniki i będę musiał przepinać kable ... pomożecie coś doradzić. Budżet 500 - 600 zl bylo by git 😁 Z góry dzięki Edytowano 2 godziny temu przez szala18 Odpisz, cytując
Recommended Posts