sikor333 Napisano 5 maja 2009 Udostępnij Napisano 5 maja 2009 Witam!Chce zbudować system stereo w moim pokoju. Pokój jest na poddaszu jego wymiary to 3m x 5m czyli 15m2. Postanowiłem zacząć od wyboru kolumn. I tutaj kompletnie nie wiem jakiej mocy kolumny będą odpowiednie do mojego pokoju. Troche przeglądając stron wpadły mi w oko kolumny podłogowe magnat monitor 1000 lub 800. Co o nich sądzicie? Może jakieś inne kolumny mi polecacie. Przedział cenowy to 500-600zł. Dodam jeszcze że słucham przede wszystkim Trance'u i troche muzyki Techno się znajdzie P.S. kolumny nie muszą być nowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 5 maja 2009 Udostępnij Napisano 5 maja 2009 Nie wiem skąd jesteś i czy masz szansę posłuchać jakiś kolumn .Tak naprawdę to najlepiej abyś sam wybrał kolumny a potem posłuchał ich w swoim pokoju.Ale jak masz daleko do sklepu to my będziemy wybierać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikor333 Napisano 11 maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 maja 2009 No niestety nie mam takich możliwości. Mieszkam 21km od Białej Polaskiej, a tam w BP to wątpie czy coś znajde. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts