maciek72 Napisano 21 sierpnia Napisano 21 sierpnia Z miłą chęcią kupię Dali Menuet SE w kolorze orzech . W idealnym stanie technicznym i wizualnym. Zapraszam na PW Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 25 sierpnia Autor Napisano 25 sierpnia Dokładnie taki kolor WILD WALNUT Odpisz, cytując
misiekx Napisano Niedziela o 19:21 Napisano Niedziela o 19:21 42 minuty temu, maciek72 napisał: Do 4 tysięcy Mają taką reklamę na forum, że ceny idą w górę z miesiąca na miesiąc 😉. Za rok nawet 8 tyś. to będzie okazja 🤣 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano Niedziela o 20:01 Autor Napisano Niedziela o 20:01 Nie wszędzie się sprawdzą. Reklama reklamą , ale środowisko dla nich także jest wymagane. Ostatnie poszły za 4 Odpisz, cytując
d00 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu U mnie gdy sprzedawałem prawie nówki na gwarancji zwykle Menuety, pisali na OLX, że dają max. 3000 bo za więcej nie pójdą, nie opcji. Czekałem, czekałem i poszły za 3800 zł. Odbiorca zadowolony. Każdy chciałby jak najtaniej, ale bez przesady. Jako odświętny sprzedawca polecam trzymać się swoich cen i nie schodzić za bardzo, by się nie dać wyruchać w imię niczego przez naciągaczy i pseudoznawców wycen sprzętu audio. Odpisz, cytując
Recommended Posts