Frestaylerek Napisano 6 maja 2009 Udostępnij Napisano 6 maja 2009 Jestem na etapie kupna odtwarzacza CD, nie mam wielkiej wiedzy na temat sprzętu adio, szukam czegoś co by zagrało poprawnie z amplitunerem Yamahy RX770RS i kolumnami Kody AV702v2, prosze poradzcie coś żebym nie kupił jakiegoś badziewia, dzieki!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor Napisano 11 maja 2009 Udostępnij Napisano 11 maja 2009 Myślę, że z Yammą najlepiej zgra się Yamma.Model który rozważasz CDX-930 to dość wysoka półka wśród modeli tego producenta. Więc brzmienie powinno być na wysokim poziomie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frestaylerek Napisano 12 maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 maja 2009 Zastanawia mnie jeszce sprawa laseru w tym CD, czy jest jeszcze do kupienia? jeżeli tak to ile kosztuje? bo obiło mi się o uszy że laser do tego CD jest dosyć drogi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor Napisano 12 maja 2009 Udostępnij Napisano 12 maja 2009 Nie wiem jak jest faktycznie z dostępnością lasera TAOHS-KP2.Jednak w starych Yamahach lasery są prawie nie do zajechania (sam eksploatuję 21 letniego CD-ka tej marki).W razie wpadki w obliczu niedostępności nowego lasera można poszukać tańszego modelu z takim samym laserem i zrobić przekładkę.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts