Rafal Wdo Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Tylko Żeby to nie grało gorzej niż JBL deep bass 2.1 Odpisz, cytując
marito Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Męczysz konia. Chcesz wydać na kino kilkaset złotych a wymagania masz z sufitu. Odpisz, cytując
Saimons69 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) Jeszcze jest coś takiego jak akustyka pomieszczenia, tak, żeby było jeszcze ciekawiej. Sam będę w przyszłości o tym myslał, żeby zagrało to lepiej, dlatego między innymi na razie się wstrzymałem z upgrade kina Ogólnie, dalej nie wiemy za ile chcesz kupić kolumny, więc też ciężko nam coś więcej podpowiedzieć. Można też poczekać, uzbierać kasę i kupić coś rozsądnego, ale dobrego na początek. Pytanie czy jesteś w stanie w miare dobrze umieścić głośniki w docelowym pomieszczeniu. Edytowano 3 godziny temu przez Saimons69 Odpisz, cytując
Iron Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, Saimons69 napisał: Jeszcze jest coś takiego jak akustyka pomieszczenia, tak, żeby było jeszcze ciekawiej. Sam będę w przyszłości o tym myslał, żeby zagrało to lepiej, dlatego między innymi na razie się wstrzymałem z upgrade kina Tutaj może pomóc system korekcji, w pewnym stopniu przynajmniej . A YPAO Yamahy jest całkiem fajne. Ale zgadzam się, że kolumny należy rozmieścić w miarę zgodnie ze sztuką Edytowano 3 godziny temu przez Iron Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Nie wiem jeszcze czy to będzie do 1tys czy powyżej. Nie wiem czy nie poczekać i kupić używany gotowy zestaw zestaw. Albo poczekać dłużej i nowy . Akustyka w filmach to chyba nie jest taka istotna jak w muzyce 6 minut temu, Iron napisał: Tutaj może pomóc system korekcji, w pewnym stopniu przynajmniej . A YPAO Yamahy jest całkiem fajne. No to albo system w Onkyo Tylko z tymi używanymi zestawami to albo kolumny są cienkie albo amplitunery liche mówię o zestawie za 150zl około Odpisz, cytując
Iron Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, Rafal Wdo napisał: Nie wiem jeszcze czy to będzie do 1tys czy powyżej. Nie wiem czy nie poczekać i kupić używany gotowy zestaw zestaw. Albo poczekać dłużej i nowy . Akustyka w filmach to chyba nie jest taka istotna jak w muzyce No to albo system w Onkyo Tylko z tymi używanymi zestawami to albo kolumny są cienkie albo amplitunery liche mówię o zestawie za 150zl około Kup osobno amplituner a osobno kolumny. A co do systemów kalibracji była tu mowa o tym na forum Edytowano 2 godziny temu przez Iron Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Wiem o co chodzi mniej więcej mikrofon itp. dlatego szukam osobno . Ale w mojej okolicy jest lipa straszna . A chce kupić na miejscu Odpisz, cytując
Recommended Posts