Vectorinni Napisano Sobota o 10:04 Napisano Sobota o 10:04 Dnia 30.12.2025 o 09:54, Piotr Sonido napisał: A pod jakim loginem wcześniej pisałeś? rajdek Odpisz, cytując
Palmos Napisano Sobota o 18:40 Napisano Sobota o 18:40 9 godzin temu, maciek72 napisał: Dedykowany zasilacz do K13 r2r Zasilanie w stosunków do k11 r2r zostało poprawione o raczej nie trzeba dawać dodatkowego Odpisz, cytując
Arek_Gd Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ponieważ rozkminiam zmianę DACa i w jednym z wątków @Artur Charicki zaproponował Fiio, zacząłem się rozglądać, patrzę ... jest wątek " Nowy DAC/AMP od Fiio K13 R2R" - więc zabrałem się do lektury, ze trzy dni zajęło mi przeczytanie blisko 900 postów. A teraz wisieńka - kto zgadnie ile z tych postów jest tutaj na temat K13 R2R ??? 😂 😆😮🤬 Może ktoś chciałbym się pochwalić przejściem z jakiegoś DACa delta-sigma na K13 i opisać wrażenia po dłuższym czasie ? Ze względu na funkcjonalność bardziej pasuje mi K13 niż Warmer. Edytowano 1 godzinę temu przez Arek_Gd Odpisz, cytując
P-na Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ja posiadałem ( wymienię te lepsze) Topping D70, Dx7, Dx7 PRO, SU9, EwerSoli Z6, (Z8 słuchałem) obecnie K 13 i powiem oprucz bajeranckiego podświetlenia to tylko dobrym wzmacniaczem słuchawkowym aczkolwiek Dx7 PRO i ma wymienne OPAm i ma lepszy zasilacz Odpisz, cytując
Arek_Gd Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Czyli, że możesz polecić jako wzmak słuchawkowy ale jako DAC d... nie urywa, bo np. Dx7 pro sporo lepszy ? Ale obiektywnie to też inna półka cenowa, K13 gra w lidze do 2 tysiaków. Zastanawiam się też czy R2R może sprzyjać cichym odsłuchom - budować szybciej "body" , gęstość przekazu, bo gdzieś to zasłyszałem Edytowano 1 godzinę temu przez Arek_Gd Odpisz, cytując
P-na Napisano 38 minut temu Napisano 38 minut temu (edytowany) Jako DAC postawił bym znak= lecz DX7 ma wymienne lme 49720 ,D70 lutowane lme 49720 jak i EverSolo i K13 (OPA1612) Opa-m można sobie dobierać efekty końcowe w DX7 są 4 (2 na słuchawki i 2 na liniowe) tu można stosować szeroką gamę OPA,: Polki ceniony Staccato OSH Sparkos Labs MUSSES, Oracle, . Edytowano 37 minut temu przez P-na Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 21 minut temu Napisano 21 minut temu Jaki koszt takiej zabawy ? Tym sposobem można nazbierać wiadro ,, śmierci,, Odpisz, cytując
Recommended Posts