selphy Napisano 21 maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 maja 2009 Czy warto kupić http://allegro.pl/item638510849_dac_nos_no..._x_tda1543.html do HD 755 ?Znacznie poprawi się jakość dźwięku ? Czy lepiej kupić Beresford TC-7510 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 21 maja 2009 Udostępnij Napisano 21 maja 2009 Kolego!Na tak postawione pytanie nikt Ci nie odpowie inaczej niż słowem "warto". Ale czy akurat sygnatura dźwiękowa NOS DACa Ci przypadnie do gustu zgadywać nie będziemy!Nie wiem skąd jesteś - brakuje opisu w profilu - kilka osób z forum (w tym i ja) użytkujemy NOS DACi - zwróć się z pytaniem - zapewne ktoś Cię przygarnie - byś mógł posłuchać brzmienia kości Philipsa!Moje doświadczenie wskazuje wprost, że NOS DAC wraz z przyzwoitym transportem może być sensowną alternatywą dla drogich odtwarzaczy.Ode mnie to tyle.Pozdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts