Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @pairtick zawodowo umknąłeś przed odsiadką 😁 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, Palmos napisał: I właśnie takiego tematu na forum było mi trzeba... w tym ponurym, szarym dniu.😉 A u mnie we wsi słoneczko. Wczoraj było zimno a dziś ludzie w koszulkach chodzą. 3 godziny temu, majkel74 napisał: Te biomarchewki biorę dla królika Jak byłem ostatnio w Polsce to kupowałem kalafiora. Kosztował jakieś niedorzeczne pieniądze ale co tam... żyje się raz, można zaszaleć. No i pytam sprzedawcę w sklepiku, gdzie mogę urwać liście i wyrzucić. Natychmiast jakiś gościu kazał mi te liście sobie oddać bo potrzebuje dla królika. W tej sytuacji oddałem liście bez szemrania! 2 godziny temu, pairtick napisał: chyba, że w Biedronce jest także sztuczna żywność W Biedronce czy w Lidlu jest wyłącznie sztuczna żywność. Chemia, GMO... Takie czasy. Nie wiem, jak w Polsce, ale w Irlandii to co Lidl sprzedaje jako mieloną wieprzowinę to NIE JEST MIĘSO! To jest tzw. MOM. Odkąd skumałem dlaczego mielone, klopsy itp są niejadalne, kupuję mielone wyłącznie w polskim sklepie. Tną tam łopatkę i mielą w mojej obecności. I stał się cud - nagle wszystkie potrawy z mielonego mięsa zaczęły znowu smakować normalnie. Trzymać się z dala od tych sklepów bo to NIE JEST ŻYWNOŚĆ!!! Odpisz, cytując
pairtick Napisano 39 minut temu Napisano 39 minut temu 1 godzinę temu, Nowy75 napisał: @pairtick zawodowo umknąłeś przed odsiadką 😁 To zapewne przez to cholerne IQ. Podobno, to dziedziczne jest 😉 A porto mogę jeszcze jedno polecić 😋 https://www.taylor.pt/en/port-wine/select-ruby 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano przed chwilą Napisano przed chwilą 58 minut temu, il Dottore napisał: dziś ludzie w koszulkach chodzą Faktycznie dziwne, przecież to nie styczeń żeby w t-shirtach i japonkach chodzić. Odpisz, cytując
Recommended Posts