Nowy75 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu @pairtick zawodowo umknąłeś przed odsiadką 😁 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, Palmos napisał: I właśnie takiego tematu na forum było mi trzeba... w tym ponurym, szarym dniu.😉 A u mnie we wsi słoneczko. Wczoraj było zimno a dziś ludzie w koszulkach chodzą. 3 godziny temu, majkel74 napisał: Te biomarchewki biorę dla królika Jak byłem ostatnio w Polsce to kupowałem kalafiora. Kosztował jakieś niedorzeczne pieniądze ale co tam... żyje się raz, można zaszaleć. No i pytam sprzedawcę w sklepiku, gdzie mogę urwać liście i wyrzucić. Natychmiast jakiś gościu kazał mi te liście sobie oddać bo potrzebuje dla królika. W tej sytuacji oddałem liście bez szemrania! 2 godziny temu, pairtick napisał: chyba, że w Biedronce jest także sztuczna żywność W Biedronce czy w Lidlu jest wyłącznie sztuczna żywność. Chemia, GMO... Takie czasy. Nie wiem, jak w Polsce, ale w Irlandii to co Lidl sprzedaje jako mieloną wieprzowinę to NIE JEST MIĘSO! To jest tzw. MOM. Odkąd skumałem dlaczego mielone, klopsy itp są niejadalne, kupuję mielone wyłącznie w polskim sklepie. Tną tam łopatkę i mielą w mojej obecności. I stał się cud - nagle wszystkie potrawy z mielonego mięsa zaczęły znowu smakować normalnie. Trzymać się z dala od tych sklepów bo to NIE JEST ŻYWNOŚĆ!!! Odpisz, cytując
pairtick Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Nowy75 napisał: @pairtick zawodowo umknąłeś przed odsiadką 😁 To zapewne przez to cholerne IQ. Podobno, to dziedziczne jest 😉 A porto mogę jeszcze jedno polecić 😋 https://www.taylor.pt/en/port-wine/select-ruby 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 58 minut temu, il Dottore napisał: dziś ludzie w koszulkach chodzą Faktycznie dziwne, przecież to nie styczeń żeby w t-shirtach i japonkach chodzić. Odpisz, cytując
katana women Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Temat produktów BIO zawsze wywołuje dyskusje: czy warto płacić więcej za produkty ekologiczne? Znalazłam dla siebie złoty środek – kupuję je tylko w promocjach. Gazetka Biedronka jest w tym bardzo pomocna, ponieważ ma osobne kategorie BIO. Dzięki temu mogę z wyprzedzeniem sprawdzić, które produkty są w promocji i zaplanować swoją dietę. Daje mi to możliwość wypróbowania nowych produktów bez przepłacania. Moja rada: korzystajcie z gazetki Biedronki, śledźcie promocje w BIO i wybierajcie tylko to, czego faktycznie używacie na co dzień. Takie podejście pozwala odżywiać się zdrowo i jednocześnie oszczędzać pieniądze. Odpisz, cytując
Redakcja AUDIO Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Aż miło popatrzeć jaka reklama Zdejmuję link, autor w dwóch postaciach zablokowany, ale jeśli chcecie, mogę zostawić temat 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @Redakcja AUDIO na pamiątkę dobrej zabawy😁 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 35 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: Aż miło popatrzeć jaka reklama Zdejmuję link, autor w dwóch postaciach zablokowany, ale jeśli chcecie, mogę zostawić temat Zdecydowanie. Uważam, że 'znikanie' całych tematów - bo ktoś tam nabroił - to nie jest ten kierunek. Odpisz, cytując
Redakcja AUDIO Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Usuwamy tematy, które zostały założone w celu reklamowym (to był jest i będzie kierunek), więc w tym przypadku nie jest to kwestia nabrojenia, czyli dodania linku dokądśtam. Ten zostaje, może na chwilę, może na zawsze Odpisz, cytując
Recommended Posts