Mateusz Żyła Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowany) Witam, Otrzymałem od żony w prezencie gramofon Argon Audio TT MK2. Niestety nie mam go do czego podłączyć a moje ostatnie głośniki po prostu postanowiły się nie włączyć i chciałbym w końcu kupić coś lepszego (posiadałem presonus Eris 4.5). Poszukuję porady jaki sprzęt dobrać do tego gramofonu by to fajnie zagrało. Budżet 3k +/- 500zl. Salon wielkości 28m2. Kolumny najlepiej podłogowe (kiedyś miałem Tonsil Alton 80 i takie większe kolumny mi się zawsze podobały). Fajnie by była możliwość puścić coś ze Spotify ale zakładam że raczej takie bajery w tym budżecie będą bezsensowne. Sprzęt może być używany byle dostępny w okolicy Poznania Edytowano 8 godzin temu przez Mateusz Żyła Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Mateusz Żyła napisał: Witam, Otrzymałem od żony w prezencie gramofon Argon Audio TT MK2. Niestety nie mam go do czego podłączyć a moje ostatnie głośniki po prostu postanowiły się nie włączyć i chciałbym w końcu kupić coś lepszego (posiadałem presonus Eris 4.5). Poszukuję porady jaki sprzęt dobrać do tego gramofonu by to fajnie zagrało. Budżet 3k +/- 500zl. Salon wielkości 28m2. Kolumny najlepiej podłogowe (kiedyś miałem Tonsil Alton 80 i takie większe kolumny mi się zawsze podobały). Fajnie by była możliwość puścić coś ze Spotify ale zakładam że raczej takie bajery w tym budżecie będą bezsensowne. Sprzęt może być używany byle dostępny w okolicy Poznania Cześć Spośród nowych produktów, zakup streamera i kolumn podłogowych to będzie wydatek bliżej 5-6 tysięcy za zestaw. Czy rozważyłbyś ewentualnie zakup czegoś lepszego na raty? 10 lub 20x0%? Jeśli potraktujesz to jako inwestycje na dłużej, to zyskasz coś lepszego Odpisz, cytując
Mateusz Żyła Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu (edytowany) Wolałbym za gotówkę, nie musi być streamer, nie musi być nowka Edytowano 5 godzin temu przez Mateusz Żyła Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Mateusz Żyła napisał: Wolałbym za gotówkę, nie musi być streamer, nie musi być nowka Ok, Z rynku wtórnego zerknij na: Yamaha RN402 plus Indianę Linę 550X https://www.olx.pl/d/oferta/yamaha-r-n402d-amplituner-stereo-2x140w-CID99-ID15nOqW.html https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-indiana-line-nota-550x-CID99-ID10HyI9.html Odpisz, cytując
Recommended Posts