mike8585 Napisano 26 września Napisano 26 września Witam mam ten dongiel moc ok mogłoby być więcej napędzam fiio ft1 i cAzasem seoki 569 .co zamiast no cena wiadomo max 400-500 zł chodzi mi o przenośne i fajnie jakby było was sabre wiem że są orz piwnicy ale ja kocham mojego Toppinga. Jak dać na wzmaka wg mnie AKM przy nim jest bezduszny cirrus który mam też jakoś...czy wymiana kabla w tych fiio polepszy sprawę? Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 27 września Napisano 27 września Jak to co? Cayin RU-6! Tylko niestety przekracza założony budżet. https://kropka.audio/test/wzmacniacze/cayin-ru6-recenzja/ Test jest bzdurny. Cayin wcale nie jest przyjemny i ciepły. W porównaniu do mojego HiBy FC4 gra wręcz surowo i brutalnie. Jest rzetelny, akuratny, brzmi, jak należy! Te dongle na nowych Sabre są w porównaniu wręcz słodkie, ale słychać, że to jest dźwięk "zrobiony", nienaturalny, nieprawdziwy. Cayin wali prawdę prosto w twarz i nie bierze jeńców. Bardzo naturalne granie. Serdecznie polecam! Lepszego dongla w życiu nie miałem. Aaaaaaaaaa... i kolejna bzdura w teście: że niby tryb OS lepszy. Nie, nie jest lepszy. Słuchamy tylko w trybie NOS! Prawdę napisano w teście że dźwięk z Cayina w ogóle nie męczy i można słuchać godzinami. Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 27 września Autor Napisano 27 września A co powiesz na ifi hip dac?co prawda BB jest mi obcy ale. Cenowo i mocowo to wychodzi Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 27 września Napisano 27 września 58 minut temu, mike8585 napisał: A co powiesz na ifi hip dac? Nic nie powiem. Ostatni raz miałem w ręku sprzęt ifi chyba ze 12 lat temu. Grało to dramatycznie źle i od tamtej pory jakoś mnie do ifi nie ciągnie. Ale dużo przecież mogło się przez 12 lat zmienić - nowe ESS nie mają nic wspólnego z przetwornikami tej firmy sprzed kilkunastu lat, które grały strasznie. A teraz mam dongla na ESS i to gra przyjemnie i słodziutko. Więc radykalna zmiana. Ale co tu gadać... Cayin RU-6 i pozamiatane. Polecam z pełną odpowiedzialnością. https://hifigo.com/products/cayin-ru6 Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 27 września Autor Napisano 27 września Po kupnie toppinga sie zakochałem w ess sabre i choć mój ka11 ma cirrus a były K7 AKM to sabre szczególnie jako dac z wyjściem liniowym wymiata Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 27 września Autor Napisano 27 września Niestety taka kwota nie dysponuje więc będzie ten ifi na pewno lepiej niż fiio ka11 Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 28 września Autor Napisano 28 września Jest tu ktoś zadowolony z tego ifi? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 29 września Napisano 29 września Hej Zapraszam do kontaktu i na odsłuch, sprawdzisz hip-daca na własne uszy Obecnie druga generacja jest w genialnej cenie. Odpisz, cytując
Recommended Posts