Sundin997 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 1 godzinę temu, darkk napisał: Nowe Musical fidelity brałem z Media expert. Unico Nuovo wypożyczenie z koris.pl A na czym polega takie wypożyczenie? Trzeba całą kasę wpłacic? Odpisz, cytując
darkk Napisano 15 godzin temu Autor Napisano 15 godzin temu 51 minut temu, Sundin997 napisał: A na czym polega takie wypożyczenie? Trzeba całą kasę wpłacic? Z Media expert zakup przez internet, zwrot do 14 dni. Z koris.pl wypożyczenie, kaucja w pełnej kwocie. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dnia 20.02.2026 o 08:27, darkk napisał: To też kwestia kolumn. Lepiej dla mnie zagrały w salce odsłuchowej niż w domu. Będę miał na tydzień M6SI, posłucham, jak się ostatecznie nie zdecyduję, to będzie zmiana kolumn. Lepiej to znaczy łagodniej, czy lepiej znaczy krócej? No jak Musical nie pomoże to wymiana kolumn. Dnia 21.02.2026 o 20:30, cymes napisał: https://audioplaza.pl/products/28767-atoll-in200-signature-czarny-zintegrowany-wzmacniacz-stereofoniczny-salon-poznan Atoll był za ostry kolega pisał wyżej, To był tez mój typ. 14 godzin temu, Sundin997 napisał: A na czym polega takie wypożyczenie? Trzeba całą kasę wpłacic? no a jak ? no pewnie że tak. My wypożyczaliśmy. Wiec trochę to łatwiejsze było ze zwrotem. No i dostawałeś wygrzany model. Odpisz, cytując
Recommended Posts