mike8585 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Kupiłem wzmak zasięgnąłem opinie specjalistów teraz poledzcie mi do niego kolumny muza trance używki do max 2000 zł .wzmak poszedł do gościa który tym handluje na pełen serwis.z jakiego okresu to sprzęt ? Edytowano 2 godziny temu przez mike8585 Odpisz, cytując
rajdek Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-paradigm-reference-studio-20v4-CID99-ID17RF6s.html Odpisz, cytując
młodymeloman Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Miałem go. Lata produkcji: 2008-2014 Bardzo konturowe, detaliczne, jasne brzmienie. Dobierz ciepłe, stonowane na górze kolumny bo będą boleć uszy. Fajna cena/jakość, spora moc. Na olx można dorwać za 800-1200 zł Sprawdź pokrętło głośności czy grają równo oba kanały. Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 47 minut temu Autor Napisano 47 minut temu Zrezygnowałem z as 701 bo to chyba podobne konstrukcje a ten dac to i tak o kant .... Podobno a oprócz toppinga chcę kupić ifi zen dac 3 od chłopaków z q21 .bo jakoś dac Ampy to wolę dołożyć i mieć nowe Akurat wzmak kupiłem 10 km ode mnie widać że koleś dbał o niego ale kolumny które miał są dla mnie cenowo nieosiagalne Odpisz, cytując
Recommended Posts