Arek_Gd Napisano 13 listopada Napisano 13 listopada (edytowany) Cześć. Sprzedam Mitshubishi HC4000. Wg mnie wybitny projektor 1080p DLP z lat 2012-2013 - zresztą nagrodzony złotym pixelem za najlepszy do 10 tys. zł. Używany sporadycznie do oglądania ciągiem 1-2 filmów. Nigdy nie wyłączany awaryjnie, serwisowany regularnie w najlepszych do tego miejscach w Gdańsku i Warszawie - czyszczona optyka i cała reszta. Jestem pierwszym i jedynym właścicielem. Projektor miał 3 letnią przerwę w kartonie gdy budowaliśmy dom. nie załączam opisów - są wciąż u dystrybutora av.net Na pierwszej żarówce - pewnie świeci słabiej niż nowa ale ja tego zupełnie nie zauważam - spokojnie poradzi sobie z 3 metrowym obrazem w zaciemnionym pokoju, u mnie z jasnymi ścianami a i tak świetnie dawał radę. Nowa oryginalna lampa ok 450 - 500 zł. Przebieg lampy na zdjęćiu. Projektor nigdy nie zawiódł, na 3 miesiące przed jego demontażem z uchwytu przeszedł gruntowny serwis - czyszczenie w Gdańsku, to było koło lutego 2025. Od maja w kartonie, chciałem go zostawić sobie jako rezerwowy ale jednak lepiej aby zmienił właściciela. Możliwa wysyłka ubezpieczonym kurierem na mój koszt, do dogadania szczegóły. CENA do lekkiej negocjacji. 1400 zł. Edytowano 13 listopada przez Arek_Gd Odpisz, cytując
Recommended Posts