Arek_Gd Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) Cześć. Sprzedam Mitshubishi HC4000. Wg mnie wybitny projektor 1080p DLP z lat 2012-2013 - zresztą nagrodzony złotym pixelem za najlepszy do 10 tys. zł. Używany sporadycznie do oglądania ciągiem 1-2 filmów. Nigdy nie wyłączany awaryjnie, serwisowany regularnie w najlepszych do tego miejscach w Gdańsku i Warszawie - czyszczona optyka i cała reszta. Jestem pierwszym i jedynym właścicielem. Projektor miał 3 letnią przerwę w kartonie gdy budowaliśmy dom. nie załączam opisów - są wciąż u dystrybutora av.net Na pierwszej żarówce - pewnie świeci słabiej niż nowa ale ja tego zupełnie nie zauważam - spokojnie poradzi sobie z 3 metrowym obrazem w zaciemnionym pokoju, u mnie z jasnymi ścianami a i tak świetnie dawał radę. Nowa oryginalna lampa ok 450 - 500 zł. Przebieg lampy na zdjęćiu. Projektor nigdy nie zawiódł, na 3 miesiące przed jego demontażem z uchwytu przeszedł gruntowny serwis - czyszczenie w Gdańsku, to było koło lutego 2025. Od maja w kartonie, chciałem go zostawić sobie jako rezerwowy ale jednak lepiej aby zmienił właściciela. Możliwa wysyłka ubezpieczonym kurierem na mój koszt, do dogadania szczegóły. CENA do lekkiej negocjacji. 1400 zł. Edytowano 4 godziny temu przez Arek_Gd Odpisz, cytując
Recommended Posts