tominos tomines Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Witam wszystkich audiofilów. Zamierzam kupić jakiś dobry wzmacniacz słuchawkowy za ok. 1000- 1500 zł. Posiadam słuchawki Marshall Major IV. Czy ma sens kupować pod te słuchawki IFI AUDIO Hip Dac 3 lub IFi Zen Go Link Max ? Czy może warto lepiej zamienić Majory na jakieś planarne ? ( co też biorę pod uwagę ). Całość miało by się zmieścić w budżecie 1500-2000 zł. Chyba, że wydanie większej sumy zrobi jakąś odczuwalną różnicę. Słucham wszelkiej odmiany rocka, czasami metalu i muzyki poważnej. Ja zielony w tym temacie. Proszę o jakieś propozycje Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam. Tomek Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) FiiO K13 R2R. A jeśli jesteś w stanie odrobinę przekroczyć budżet, to nowość od Audio-gd: R-29 za 549 dolarów. Tylko ten jest niezbalansowany. http://www.audio-gd.com/R2R/R29/R29EN.htm W obu w/wym przypadkach masz na pokładzie DAC R2R, czyli jedynie słuszny. O nowych słuchawkach proponuję pomyśleć po zakupie wzmacniacza, wówczas łatwiej dobrać. Edytowano 2 godziny temu przez il Dottore 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Tzn. nie wiem, czy dobrze zrozumiałem - chodzi o wzmacniacz biurkowy a nie przenośny? Jeśli szukasz po prostu dobrego dongla do telefonu to Cayin RU-6 i długo, długo nic. Odpisz, cytując
tominos tomines Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, il Dottore napisał: Tzn. nie wiem, czy dobrze zrozumiałem - chodzi o wzmacniacz biurkowy a nie przenośny? Jeśli szukasz po prostu dobrego dongla do telefonu to Cayin RU-6 i długo, długo nic. Bez różnicy. Raczej i tak nie będę wychodził z dużymi słuchawkami poza dom 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts