Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam. Jak w tytule kupię monitory + wzmacniacz do salonu 18m2. Budżet ok 7k. Odtwarzanie z jakiś platform typu spotify itp. Prosze o rozsadne propozycje najlepiej. Oferty z Mazowieckiego ,Lubelskiego mile widziane.

Napisano

Cześć :) Warto założyć najpierw temat w dziale stereo, gdzie więcej osób wchodzi ;) Pozwoli to na prostsze i szybsze doradzenie :) 

Tak bardzo wstępnie, miałeś okazję posłuchać jakiegoś systemu stereo? Jakiego grania szukasz? 

Napisano
12 godzin temu, Q21 napisał:

Cześć :) Warto założyć najpierw temat w dziale stereo, gdzie więcej osób wchodzi ;) Pozwoli to na prostsze i szybsze doradzenie :) 

Tak bardzo wstępnie, miałeś okazję posłuchać jakiegoś systemu stereo? Jakiego grania szukasz? 

Hej. Nie miałem okazji robić żadnego odsłuchu. Zakup będzie robiony w ciemno. Słucham każdego gatunku muzyki (pisząc każdego mam na mysli prawie każego np. death metal'u nie mogę przez to przebrnąć)   , najczęściej hip-hop ale ostatnio bardzo wpadła mi w ucho muzyka elektroniczna, puszczam w tle i zajmuje się pracą (vaeros,eenspire itp..)  Sprzęt może być używany, może jakiś sklep będzie robić mega promocję na BF?