Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam. Jak w tytule kupię monitory + wzmacniacz do salonu 18m2. Budżet ok 7k. Odtwarzanie z jakiś platform typu spotify itp. Prosze o rozsadne propozycje najlepiej. Oferty z Mazowieckiego ,Lubelskiego mile widziane.

Napisano

Cześć :) Warto założyć najpierw temat w dziale stereo, gdzie więcej osób wchodzi ;) Pozwoli to na prostsze i szybsze doradzenie :) 

Tak bardzo wstępnie, miałeś okazję posłuchać jakiegoś systemu stereo? Jakiego grania szukasz? 

Napisano
12 godzin temu, Q21 napisał:

Cześć :) Warto założyć najpierw temat w dziale stereo, gdzie więcej osób wchodzi ;) Pozwoli to na prostsze i szybsze doradzenie :) 

Tak bardzo wstępnie, miałeś okazję posłuchać jakiegoś systemu stereo? Jakiego grania szukasz? 

Hej. Nie miałem okazji robić żadnego odsłuchu. Zakup będzie robiony w ciemno. Słucham każdego gatunku muzyki (pisząc każdego mam na mysli prawie każego np. death metal'u nie mogę przez to przebrnąć)   , najczęściej hip-hop ale ostatnio bardzo wpadła mi w ucho muzyka elektroniczna, puszczam w tle i zajmuje się pracą (vaeros,eenspire itp..)  Sprzęt może być używany, może jakiś sklep będzie robić mega promocję na BF?

Napisano
Dnia 25.11.2025 o 10:20, Q21 napisał:

Nie ma co kupować w ciemno sprzętu, z którym zostaniesz na pewnie kilka lat :) Odsłuchy zacząłbym od WIiMa Amp Ultra, KEF Q Concerto Meta, Dali Opticon 6 MK2 :) 

A co sądzisz o tych Triangle Comète 40th anniversary serie EZ

https://www.homecinesolutions.fr/p/30252-triangle-comete-40th-anniversary-serie-ez-chene-dore-reconditionne

Są odświeżone przez producenta, finalna cena 3900zł za parę już z dostawą i do tego  WIiMa Amp Ultra