Loloniusz Napisano Sobota o 10:24 Napisano Sobota o 10:24 Witam. Jak w tytule kupię monitory + wzmacniacz do salonu 18m2. Budżet ok 7k. Odtwarzanie z jakiś platform typu spotify itp. Prosze o rozsadne propozycje najlepiej. Oferty z Mazowieckiego ,Lubelskiego mile widziane. Odpisz, cytując
Q21 Napisano Poniedziałek o 09:43 Napisano Poniedziałek o 09:43 Cześć Warto założyć najpierw temat w dziale stereo, gdzie więcej osób wchodzi Pozwoli to na prostsze i szybsze doradzenie Tak bardzo wstępnie, miałeś okazję posłuchać jakiegoś systemu stereo? Jakiego grania szukasz? Odpisz, cytując
Loloniusz Napisano Poniedziałek o 22:52 Autor Napisano Poniedziałek o 22:52 12 godzin temu, Q21 napisał: Cześć Warto założyć najpierw temat w dziale stereo, gdzie więcej osób wchodzi Pozwoli to na prostsze i szybsze doradzenie Tak bardzo wstępnie, miałeś okazję posłuchać jakiegoś systemu stereo? Jakiego grania szukasz? Hej. Nie miałem okazji robić żadnego odsłuchu. Zakup będzie robiony w ciemno. Słucham każdego gatunku muzyki (pisząc każdego mam na mysli prawie każego np. death metal'u nie mogę przez to przebrnąć) , najczęściej hip-hop ale ostatnio bardzo wpadła mi w ucho muzyka elektroniczna, puszczam w tle i zajmuje się pracą (vaeros,eenspire itp..) Sprzęt może być używany, może jakiś sklep będzie robić mega promocję na BF? Odpisz, cytując
Q21 Napisano Wtorek o 09:20 Napisano Wtorek o 09:20 Nie ma co kupować w ciemno sprzętu, z którym zostaniesz na pewnie kilka lat Odsłuchy zacząłbym od WIiMa Amp Ultra, KEF Q Concerto Meta, Dali Opticon 6 MK2 Odpisz, cytując
Loloniusz Napisano 14 godzin temu Autor Napisano 14 godzin temu Dnia 25.11.2025 o 10:20, Q21 napisał: Nie ma co kupować w ciemno sprzętu, z którym zostaniesz na pewnie kilka lat Odsłuchy zacząłbym od WIiMa Amp Ultra, KEF Q Concerto Meta, Dali Opticon 6 MK2 A co sądzisz o tych Triangle Comète 40th anniversary serie EZ https://www.homecinesolutions.fr/p/30252-triangle-comete-40th-anniversary-serie-ez-chene-dore-reconditionne Są odświeżone przez producenta, finalna cena 3900zł za parę już z dostawą i do tego WIiMa Amp Ultra Odpisz, cytując
Q21 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Bardzo dobra cena. Fajne, detaliczniej grające kolumny, z lekką wyższą średnicą i lekko zaznaczoną górą Czy się Tobie spodobają - oddzielna kwestia Nie jest to jednak szczególnie popularny model w Polsce, więc gdyby nie przypadły Ci do gustu, to z odsprzedażą może być różnie. Odpisz, cytując
Loloniusz Napisano 41 minut temu Autor Napisano 41 minut temu 7 godzin temu, Q21 napisał: Bardzo dobra cena. Fajne, detaliczniej grające kolumny, z lekką wyższą średnicą i lekko zaznaczoną górą Czy się Tobie spodobają - oddzielna kwestia Nie jest to jednak szczególnie popularny model w Polsce, więc gdyby nie przypadły Ci do gustu, to z odsprzedażą może być różnie. Jest jeszcze focal aria evo x n°1 nówki 4k zł jak wypadły by przy kef q concerto? Odpisz, cytując
Recommended Posts