Butler Napisano Środa o 15:56 Napisano Środa o 15:56 Jeśli HAMA spełnia certyfikację standardu 2.1, to innym kablem nic nie zyskasz. Odpisz, cytując
Wtgs74 Napisano Środa o 16:02 Autor Napisano Środa o 16:02 Tu jest pytanie filozoficzne: czy spełnia wymogi certyfikacji, czy ma certyfikację🤣 Odpisz, cytując
Butler Napisano Środa o 16:58 Napisano Środa o 16:58 Jak dla mnie to ważne czy spełnia. Sam w sobie certyfikat daje pewność standardu, co nie znaczy że kable bez hologramu są złe lub gorsze. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dnia 10.12.2025 o 16:28, Wtgs74 napisał: @Piotr Sonido Żona twierdzi, że nie ma jakiegoś szczególnie wrażliwego słuchu i uważała zakup Arcama za moją fanaberię, ale po przełączeniach Yamaha - Arcam - Yamaha stwierdziła, że Arcam naprawdę gra lepiej. Czy myślicie, że zmiana kabla HDMI może coś pomóc w dogadywaniu się TV z Arcamem? Yamaha śmigała na jakiejś dość budżetowej Hamie 2.1 z przepustowością niby 48GB/s. Bo tak jest. Sam miałem Yamahe i chętnie bede polował na Arcama, tylko budżet mi sięnie spina na razie. Dobry tani kabel kupisz na Amazon z certyfikatem do 30 zł. Zawsze się przyda. Kup i sprawdź. Ale no małe szanse temu zostawiam. Odpisz, cytując
Recommended Posts