alghar Napisano 12 maja 2009 Udostępnij Napisano 12 maja 2009 mam problem ,jaki mp3 kupić dla córki ? jakie słuchawki ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAIN PL Napisano 13 maja 2009 Udostępnij Napisano 13 maja 2009 Jak młoda jest córka?Jeśli jest w zasięgu szkoły podstawowej to proponuję zestaw iRiver Mplayer + słuchawki VEDIA Muzzio Cutedocks (niekoniecznie pszczółki ) Myślę, że jeśli jest w tym wieku to nie bardzo zwraca uwagę na jakość i techniczne nowinki, a jak zobaczy taki ładniutki zestawik to będzie piszczeć z radości (+ niskie koszty - ok. 200zł)Jeśli córka jest starsza, to proponuję iPoda Nano 3G lub 4G. Jeśli kładzie nacisk na jakość dźwięku to dobrym a tanim rozwiązaniem będzie VEDIA V39 lub jeśli funkcja video jest zbędna to model A10. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gatto Napisano 13 maja 2009 Udostępnij Napisano 13 maja 2009 Najlepszy odtwarzacz MP3 dla córki - różowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAIN PL Napisano 14 maja 2009 Udostępnij Napisano 14 maja 2009 Czy to był sarkazm? Jak dla CÓRECZKI to i owszem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gatto Napisano 14 maja 2009 Udostępnij Napisano 14 maja 2009 Żaden sarkazm. Po prostu różowy jest najlepszy dla kobiety w każdym wieku. Gdybym wybierał dla żony, to oczywiście różowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAIN PL Napisano 15 maja 2009 Udostępnij Napisano 15 maja 2009 Miałem różowego nano i wcale się go nie wstydziłem Więc nie tylko dla kobiet. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 16 maja 2009 Udostępnij Napisano 16 maja 2009 Panowie...... niebieski tez jest ladny. Dlaczego od razu rözowy???? alghar - Ipod Nano to dobry odtwarzacz. Na pewno dlugo i bezawaryjnie bedzie sluzyl, wiec moze po prostu zapytaj Cörke (jesli juz piszemy o kolorach), w jakim by chciala. Ostatnia seria nano prezentuje sie swietnie - solidnie, prosto i "schludnie". Poza tym latwy w obsludze.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts