Patryk Tyda Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Witam! Dziś pożegnałem się z moimi kolumnami Pylon Pearl 25 z powodu przeprowadzki — więc nadszedł czas na zmianę. Aktualnie mam budżet 2 500 zł; na ten moment więcej wydawać nie chcę. Przy okazji chciałbym zapytać: jakie kolumny polecacie w tej kwocie? Szukam używanych ,sam dzwiek na Pearl 25 był dla mnie zadowalający, ale chcę spróbować czegoś lepszego — kolumn, które mogą dać „coś więcej”. Aktualnie mam je podłączone do NAD 326BEE i zasilane przez Bluesound N130. Liczę, że ktoś podsunie jakąś ciekawą propozycję — obecnie rozglądam się za Sapphire 25. Pozdrawiam 😊 Odpisz, cytując
Patryk Tyda Napisano 15 godzin temu Autor Napisano 15 godzin temu 2 godziny temu, Patryk Tyda napisał: Witam! Dziś pożegnałem się z moimi kolumnami Pylon Pearl 25 z powodu przeprowadzki — więc nadszedł czas na zmianę. Aktualnie mam budżet 2 500 zł; na ten moment więcej wydawać nie chcę. Przy okazji chciałbym zapytać: jakie kolumny polecacie w tej kwocie? Szukam używanych ,sam dzwiek na Pearl 25 był dla mnie zadowalający, ale chcę spróbować czegoś lepszego — kolumn, które mogą dać „coś więcej”. Aktualnie mam je podłączone do NAD 326BEE i zasilane przez Bluesound N130. Liczę, że ktoś podsunie jakąś ciekawą propozycję — obecnie rozglądam się za Sapphire 25. Pozdrawiam 😊 Dodam może,że miałem obycie z diamond 28 mk1 jak i mk2 i takiego brzmienia szukam w kolumnach ale no w budżecie znacznie tańszym Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu W dziale giełda są do sprzedania Sapphire 25 w dobrej cenie. Odpisz, cytując
Patryk Tyda Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Artur Charicki napisał: W dziale giełda są do sprzedania Sapphire 25 w dobrej cenie. Faktycznie,napisałem zależy też w jakim stanie bo wiadomo jak to bywa Ale dziękuję za informację. Odpisz, cytując
Recommended Posts