Bujaczek Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Witam serdecznie szanownych forumowiczów i proszę o Wasze sugestie i opinie jak w temacie - Czy ten zestaw zagra fajnie? Wzmaka posiadam i chciałbym wymienić swoje stare wrzeszczące tandetnością Tonsile Altus 140 na Canton Ergo 91 DC od prywatnego sprzedawcy - nie handlarza. Lubię słuchać muzy, która mie się po prostu podoba od The Prodigy poprzez Dire Straits kończąc na Sheila Chandra czy Mozarcie z naciskiem na to na co mam w danej chwili nastrój (jeżeli to w czymś pomoże). Audiofilem raczej nie jestem (mam nadzieję). Za wszelkie porady, opinie i sugestie serdecznie dziękuję. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 30 minut temu Napisano 30 minut temu Cześć, Czy rozważasz tylko sprzęt używany czy również nowy? Jaki budżet chciałbyś przeznaczyć na całą inwestycje? Napisz jeszcze jak duże masz pomieszczenie przeznaczone do postawienia sprzętu. Odpisz, cytując
Recommended Posts