Hekltul Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) Cześć, planuję złożyć jakiś zestaw, opcji jest kilka: 1. 5.1 do TV i konsoli + osobne stereo do muzyki 2. 2.1 do wszystkiego 3. Stereo do wszystkiego W załączniku wrzucam rysunek miejsca w którym wisi TV. Chciałbym abyście poradzili mi czy w tym miejscu jest sens upychać 5.1? (Wtedy zestaw do muzyki stałby gdzie indziej, i na nim skupie się w innym wątku) Czy lepiej złożyć jakieś 2.1 lub stereo? Budżet myślę że około 3k. (W przypadku opcji 1 budżet dotyczy kina, stereo będzie osobno, w przypadku opcji 2, 3 fajnie by było gdyby w budżecie znalazły się kolumny (Plus ewentualnie sub), wzmacniacz lub amplituner i gramofon). Filmy to głównie streamingi plus okazjonalnie jakiś Blu-ray. Muzyka rock, metal, elektroniczna. Sprzęt nie musi być nowy, jestem absolutnie za używanym. Z góry dzięki za wszelkie sugestie Edytowano 3 godziny temu przez Hekltul Odpisz, cytując
Recommended Posts