Rafal Wdo Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Witam szukam wzmacniacza najlepiej z bt . Do 1500zl myślę o rotel a12 ale nie ma za tyle Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu A używany sprzęt wchodzi w grę? Jeśli tak ,wejdź na forumową giełdę do działu "Kupię" i wrzuć zapytanie, podaj budżet na wzmaka i to,że potrzebujesz, żeby ogarniał bt.. Jeśli nówki,to wywołaj Q21,Top hi-fi,albo RMS. Coś zaproponują. Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Już zrobiłem zapytanie Odpisz, cytując
cymes Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu https://allegro.pl/oferta/octavio-amp-zasilacz-24v-outlet-16440798920 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @Rafal Wdo tylko te dwa wchodzą w grę? Byłoby łatwiej jakbyś rozszerzył listę kandydatów na dowolny wzmak , który dźwignie podłogówki. Odpisz, cytując
cymes Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Nowy75 napisał: dźwignie podłogówki Skuteczność (2.83V/1m): 92 dB Rekomendowana moc wejściowa: 30 - 150 W Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Tak jak piszę, będzie łatwiej, może i się trafi Audiolab,albo Rotel,ale nie wiadomo,a tak masz szansę na większą ilość propozycji. Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, cymes napisał: Skuteczność (2.83V/1m): 92 dB Rekomendowana moc wejściowa: 30 - 150 W To jest tak jak aiyima a80 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu O widzisz,propozycja kolegi @cymes,żaden wymieniony przez Ciebie,a ma ,co trzeba i w budżecie się mieści. Odpisz, cytując
cymes Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Do tego gra neutralnie, ma niedobory w dynamice i rozdzielczości ale nic nie zepsuje. Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Ale do mnie w poniedziałek dojdzie nowa aiyima a80 ale chcę odeslac bez otwierania Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @Rafal Wdo wracając do Twoich kolumn - masz możliwość wystawienia ich z tych wnęk na czas odsłuchu? Gdybyś zadbał o odpowiednio długie przewody głośnikowe, odstawił od mebli chociaż o 30 -40 cm i 25 cm od ścian bocznych, lekki skręt żeby patrzyły na Twoją głowę jak leżysz i powinno być znacznie lepiej dźwiękowo niż przy ustawieniu,które widać na zdjęciach. Jak nie słuchasz,wstawiasz we wnęki, żeby nie przeszkadzały i tyle. Trochę zachodu,ale dla muzy warto. Wypróbuj jak już kupisz wzmaka. 1 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 57 minut temu Napisano 57 minut temu Indiana lubi się z Yamaha , im wyższy model tym lepiej dla muzyki Może taka bestia https://m.olx.pl/d/oferta/amplituner-arcam-avr-360-CID99-ID18LrHA.html?reason=seller_listing|normal Odpisz, cytując
Recommended Posts