Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
22 godziny temu, Rado napisał:

Zamawianie czegokolwiek z Azji to teraz loteria.

Mój Warmer szedł od 8.02 do 20.02 a kupiłem 16 Stycznia. Czytam, że niektórzy nadal czekają, może sposobem jest pisanie maili co 3 dni czy już mają towar😅 Ja tak robiłem grzecznie na każde ich czekamy do marca kwietnia po czasie pytałem o update i nagle się znalazł jakiś.

Natomiast paczka z Tajwanu nadana 26 Lutego ma dojść 3 Kwietnia - 5 maj. U nich chyba mają odpowiednik poczty polskiej i do tego kryzys na bliskim wschodzie. Nie rozumiem tylko miesiąca różnych od do.

Screenshot_20260302_122530_eBay.jpg

Ja kupiłem 10 stycznia i w aplikacji Shop, zamiast „oczekiwanie na szczegóły” mam już status „in transport”, ale jak do nich napisałem to Lisa odpisała, że jest w produkcji i zaproponowała 10$ kupon za cierpliwość. Zastanawiam się czy w ogóle czekać i jak jest w rzeczywistości? Czy „w transporcie”, czy „w produkcji” 🙂  

Edytowano przez pukko
Napisano
30 minut temu, pukko napisał:

Ja kupiłem 10 stycznia i w aplikacji Shop, zamiast „oczekiwanie na szczegóły” mam już status „in transport”, ale jak do nich napisałem to Lisa odpisała, że jest w produkcji i zaproponowała 10$ kupon za cierpliwość. Zastanawiam się czy w ogóle czekać i jak jest w rzeczywistości? Czy „w transporcie”, czy „w produkcji” 🙂  

Widzę że tam każdy chińczyk ma na imię Lisa.

Źle wyżej napisałem od 13 do 20 szedł.

Podam Ci na moim przykładzie, 13 lutego po raz kolejny zapytalem czy mają towar i zanim mi odpisala że nie wie dostałem innego maila że leci.

Wygląda na to, że w proces zaangażowane jest kilka firm i nie mają dopiętej komunikacji.

Podejrzewam że Twój za chwilę wyleci skoro dostałeś podobne potwierdzenie. 

Screenshot_20260303_111032_Gmail.jpg.bd94dade45f5a81898c702f60f924136.jpgScreenshot_20260303_111124_Gmail.jpg.a02360a8bb3f387036c03124aea92259.jpg