Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Cześć! 
Potrzebuje słuchawek z najmocniejszym ANC. Wokółusznych, bo zakładam, że w takich będzie ono najlepsze - jeśli nie, śmiało można wyprowadzić mnie z błędu. Im bardziej, mocniej i dokładniej zredukowane wszystkie możliwe dźwięki otoczenia tym lepiej. Jeśli chodzi o samą muzykę to jestem trochę „noga” w tych tematach i uwagę zwrócę na faktycznie duże różnice w jakości dźwięku. Słuchawki potrzebne do autobusu, pociągu, na spacer - do takiego codziennego użytku. 
Chciałabym się zmieścić tak w granicach 1500 zł maksymalnie. 

Napisano
Dnia 6.01.2026 o 19:36, Pina napisał:

Cześć! 
Potrzebuje słuchawek z najmocniejszym ANC. Wokółusznych, bo zakładam, że w takich będzie ono najlepsze - jeśli nie, śmiało można wyprowadzić mnie z błędu. Im bardziej, mocniej i dokładniej zredukowane wszystkie możliwe dźwięki otoczenia tym lepiej. Jeśli chodzi o samą muzykę to jestem trochę „noga” w tych tematach i uwagę zwrócę na faktycznie duże różnice w jakości dźwięku. Słuchawki potrzebne do autobusu, pociągu, na spacer - do takiego codziennego użytku. 
Chciałabym się zmieścić tak w granicach 1500 zł maksymalnie. 

Cześć

Proponuję abyś osobiście ocenił "siłę" ANC mając już te słuchawki na uszach. Można czytać różne opisy ale tak naprawdę Twoje odczucia będą najważniejsze.

Sugeruję Ci sprawdzić ten model, od marki B&W

PX7s3

https://www.tophifi.pl/bowers-wilkins-px7-s3.html

Uważam, że tłumienie hałasu z zewnątrz jest dość mocne. Wielu użytkowników sobie je chwali :)