Top Hi-Fi & Video Design Napisano 20 stycznia Napisano 20 stycznia 7 godzin temu, Piotr Sonido napisał: No i fajne podejście. Tak, tylko Yamaha ma europejską gwarancję dla serwis. Inni nie. Ale to pewnie kwestia czasu. Bo import z zachodu rośnie z miesiąca na miesiąc. Od 3 lat już naprawiamy. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 21 stycznia Napisano 21 stycznia Tak wiem, pamiętam bo pisałem o tym na tym forum. Odpisz, cytując
bestnickever Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Wybór padł na Denon x4800h. Podłączone. Po odsłuchach przez miesiąc jest jak pisaliście - dużo przyjemniejsze wrażenia muzyczne. Lepsza scena, wszystko wyraźniejsze, nie zlewa się w jedno. W kinie aż tak dużej różnicy nie czuję, ale jestem zadowolony. Wszystko podobnie z ustawieniami jak w starym x2700 więc nie było kłopotu. Najpierw robiłem odsłuchy z ręcznymi ustawieniami i był nieźle. Potem pobawiłem się trochę Audyssey. Za pierwszym razem efekt mnie nie zadowolił. Możliwe, że nie do końca prawidłowo ustawiałem mikrofon. Za drugim razem było o wiele lepiej, zrobiłem drobne korekcje głośności i gra tak do teraz. Niedługo zakup umik-1 i przymiarka do dirac live. No i pojawiły się nowe pomysły. Czytając różne wątki zacząłem myśleć o drugim subie. Mam obecnie REL HT 1003 mk1. Czy kupując drugi powinien być taki sam bądź podobny (wielkość, moc)? Zastanawiam się nad SVS SB-1000, Klipsh RP-1000, REL HT-1003 mk2. Jakieś inne sugestie? Na szerokość musi mieć do 43cm ( a najlepiej do 40). Głównie do kina, ale obecnie coraz chętniej i więcej muzyka (już nie tylko słuchawki). Cena do ok. 3000zł. pozdrawiam Odpisz, cytując
Recommended Posts