maskun Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Cześć, swego czasu pisałem recenzję (na sąsiednim forum) i bardzo chwaliłem znakomite kolumny które zrobili Zap Projekt na głośnikach SB Acoustics Satori/Textreme. Jako ich posiadacz już po kilku dniach odsłuchu stwierdziłem że nie ma sensu bawić się w szukanie czegoś lepszego bo wątpie żeby udało się to łatwo zrobić. Zdarzyła się sytuacja że potrzebuje środków na niespodziewany wydatek i zdecydowałem że niechętnie wystawię te kolumny bo na tą chwilę nie mam pomysłu jak inaczej zdobyć podobną kwotę. Cały opis pod linkiem więc nie będe dublował - ale ręczę i gwarantuje że naprawdę to kawał dobrej inżyniersko przemyślanej konstrukcji. Koszt zrobienia i zakupu to jakieś 30k ale powiedziałem sobie że jak się odkuje to zapukam do nich znów na wykonanie czegoś podobnego. W przypadku zainteresowania kontakt jest w ogłoszeniu ale można też tu na forum priv. -> link do ogłoszenia na znanym portalu <- Odpisz, cytując
Recommended Posts