reactor Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Panowie tak się zastanawiam nad wymiana swojego zestawu 5.1 Genius SW-HF 5005 wood, który jest podłączony do Sound Blaster Creative Z SE (czerwona aluminiowa obudowa z okrągłym oknem w środku). Powiedzmy, ze ogólnie jestem zadowolony z tego co już mam, ale zwyczajnie chciałbym coś zmienić, co nie zmieniałem chyba 15lat albo i więcej! (tak tyle czasu mam ten zestaw i cały czas działa dzień w dzień - kupiony jako używany) Nowy zestaw będzie stał w pokoju 340cm x 230cm ~ 8m2 na blacie biurku z lewej i prawej strony monitora 34" (będą od siebie w odległości około 120cm - biurko mam 140cm). Zestaw głównie z myślą o PC, grach, muzyka i ogólnie YT czy inne bzdury. Gdzieś tam z tyłu głowy jest też myśl zakupu i podpięcia pod AUX microwieży do odsłuchiwania głównie radia. (kiedyś tam zakupie używaną bez głośników). Jeśli chodzi o muzykę to głównie stary dobry Polski rock, czasem coś z muzyki klubowej / elektronicznej. Trochę poczytałem, poszperałem pogrzebałem i kiedyś często polecali w tych pieniądzach Microlab Solo C6. Też znalazłem na necie propozycje 2.1 Edifier S360DB. Tak więc chciałem zapytać, czy te zestawy w cenie do 500zł (za używki oczywiście) maja dalej sens bytu przy obecnej swojej wartości/jakości względem innego sprzętu który jest na rynku? Fakt jest też taki, ze troszeczkę się już nastawiłem na te microlaby. Edifier S360DB przyciągnął mnie swoim wyglądem i skrzynią basową, ale nie wiem, który zestaw byłby lepszym wyborem. Odpisz, cytując
Recommended Posts