Top Hi-Fi & Video Design Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Dnia 22.01.2026 o 18:41, helganin napisał: To jest chyba to co potrzebowałem Ultrasone tylko które wybrać bo rozpiętość duża to tylko opis, trzeba to sprawdzić na własnych uszach https://www.tophifi.pl/bowers-wilkins-px7-s2e.html Zerknij proszę na ten znany i ceniony model od B&W Odpisz, cytując
helganin Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu 18 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: to tylko opis, trzeba to sprawdzić na własnych uszach https://www.tophifi.pl/bowers-wilkins-px7-s2e.html Zerknij proszę na ten znany i ceniony model od B&W Nie kwalifikują się bo są bez kabla. Ultrasone mają dwie genialne funkcje dla mnie: S-Logic (obniża ciśnienie akustyczne przez dostarczenie dźwięku po "skosie") ULE (redukuje pole elektromagnetyczne) no i kabel tylko że większości modeli już nie ma w sprzedaży Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, helganin napisał: Nie kwalifikują się bo są bez kabla. Ultrasone mają dwie genialne funkcje dla mnie: S-Logic (obniża ciśnienie akustyczne przez dostarczenie dźwięku po "skosie") ULE (redukuje pole elektromagnetyczne) no i kabel tylko że większości modeli już nie ma w sprzedaży Ale można te Bowersy używać po kablu. Nawet w zestawie jest dołączany. Ma on 120 cm. Odpisz, cytując
helganin Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Fajnie wyglądają te słuchawki ale w stosunku do moich airpodsów nic nie zmieniają. Teraz jak wiem że są systemy S-Logic 3 i ULE to nic innego nie chce to jest to co potrzebuje. Z polecanych model ze wsparciem groka wybrało: 780i (niedostepny), 900i (niedostepny) i Signature Natural (niedostepny) Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, helganin napisał: Fajnie wyglądają te słuchawki ale w stosunku do moich airpodsów nic nie zmieniają. Teraz jak wiem że są systemy S-Logic 3 i ULE to nic innego nie chce to jest to co potrzebuje. Z polecanych model ze wsparciem groka wybrało: 780i (niedostepny), 900i (niedostepny) i Signature Natural (niedostepny) Przetestuj i oceń czy spełniają funkcje:) Odpisz, cytując
Recommended Posts