Top Hi-Fi & Video Design Napisano 24 stycznia Napisano 24 stycznia Dnia 22.01.2026 o 18:41, helganin napisał: To jest chyba to co potrzebowałem Ultrasone tylko które wybrać bo rozpiętość duża to tylko opis, trzeba to sprawdzić na własnych uszach https://www.tophifi.pl/bowers-wilkins-px7-s2e.html Zerknij proszę na ten znany i ceniony model od B&W Odpisz, cytując
helganin Napisano 25 stycznia Autor Napisano 25 stycznia 18 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: to tylko opis, trzeba to sprawdzić na własnych uszach https://www.tophifi.pl/bowers-wilkins-px7-s2e.html Zerknij proszę na ten znany i ceniony model od B&W Nie kwalifikują się bo są bez kabla. Ultrasone mają dwie genialne funkcje dla mnie: S-Logic (obniża ciśnienie akustyczne przez dostarczenie dźwięku po "skosie") ULE (redukuje pole elektromagnetyczne) no i kabel tylko że większości modeli już nie ma w sprzedaży Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 25 stycznia Napisano 25 stycznia 16 minut temu, helganin napisał: Nie kwalifikują się bo są bez kabla. Ultrasone mają dwie genialne funkcje dla mnie: S-Logic (obniża ciśnienie akustyczne przez dostarczenie dźwięku po "skosie") ULE (redukuje pole elektromagnetyczne) no i kabel tylko że większości modeli już nie ma w sprzedaży Ale można te Bowersy używać po kablu. Nawet w zestawie jest dołączany. Ma on 120 cm. Odpisz, cytując
helganin Napisano 25 stycznia Autor Napisano 25 stycznia Fajnie wyglądają te słuchawki ale w stosunku do moich airpodsów nic nie zmieniają. Teraz jak wiem że są systemy S-Logic 3 i ULE to nic innego nie chce to jest to co potrzebuje. Z polecanych model ze wsparciem groka wybrało: 780i (niedostepny), 900i (niedostepny) i Signature Natural (niedostepny) Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 25 stycznia Napisano 25 stycznia 15 minut temu, helganin napisał: Fajnie wyglądają te słuchawki ale w stosunku do moich airpodsów nic nie zmieniają. Teraz jak wiem że są systemy S-Logic 3 i ULE to nic innego nie chce to jest to co potrzebuje. Z polecanych model ze wsparciem groka wybrało: 780i (niedostepny), 900i (niedostepny) i Signature Natural (niedostepny) Przetestuj i oceń czy spełniają funkcje:) Odpisz, cytując
helganin Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowany) Dnia 24.01.2026 o 23:41, Top Hi-Fi & Video Design napisał: to tylko opis, trzeba to sprawdzić na własnych uszach https://www.tophifi.pl/bowers-wilkins-px7-s2e.html Zerknij proszę na ten znany i ceniony model od B&W a nie lepsze są Bowers & Wilkins Px7 S3? Czytam że mniej awaryjne. No i grok poleca jeszcze KEF Mu7 Edytowano 2 godziny temu przez helganin Odpisz, cytując
michaudio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Jak chcesz tanio, dobrze i bezpiecznie to polecam Kossy Porta pro, otwarte, z dobrym basem, zagrają przyjemnie nawet z tanim smartfonem. Używam ich codziennie już półtora roku, po 30-40 godzin tygodniowo, podczas jazdy średnio wyciszoną ciężarówką, działają bez zarzutu. Pałąk na trzystopniową regulację docisku słuchawek do uszu, przy muzyce stosuję docisk maksymalny (daje zdrowy bas), przy audiobookach, podcastach minimalny. Nie przeszkadzają przy okularach, dają pełną świadomość tego co dzieje się w otoczeniu (słychać wszystkie zewnętrzne dźwięki i przeszkadzajki). Kosztują grosze (ok.120 PLN) w stosunku do oferowanej jakości dźwięku. Da się też prowadzić w nich rozmowy telefoniczne, pod warunkiem, że mikrofon telefonu znajdzie się blisko dzioba. Mogę je polecić w ciemno, muzykalne granie za drobne Odpisz, cytując
Recommended Posts