Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
18 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał:

to tylko opis, trzeba to sprawdzić na własnych uszach :)

https://www.tophifi.pl/bowers-wilkins-px7-s2e.html

Zerknij proszę na ten znany i ceniony model od B&W :)

Nie kwalifikują się bo są bez kabla.
Ultrasone mają dwie genialne funkcje dla mnie:
S-Logic (obniża ciśnienie akustyczne przez dostarczenie dźwięku po "skosie")
ULE (redukuje pole elektromagnetyczne)

no i kabel tylko że większości modeli już nie ma w sprzedaży :/

Napisano
16 minut temu, helganin napisał:

Nie kwalifikują się bo są bez kabla.
Ultrasone mają dwie genialne funkcje dla mnie:
S-Logic (obniża ciśnienie akustyczne przez dostarczenie dźwięku po "skosie")
ULE (redukuje pole elektromagnetyczne)

no i kabel tylko że większości modeli już nie ma w sprzedaży :/

Ale można te Bowersy używać po kablu. Nawet w zestawie jest dołączany. Ma on 120 cm.

Napisano

Fajnie wyglądają te słuchawki ale w stosunku do moich airpodsów nic nie zmieniają.

Teraz jak wiem że są systemy S-Logic 3 i ULE  to nic innego nie chce :) to jest to co potrzebuje.
Z polecanych model ze wsparciem groka wybrało: 780i (niedostepny), 900i (niedostepny) i Signature Natural (niedostepny) :)

Napisano
15 minut temu, helganin napisał:

Fajnie wyglądają te słuchawki ale w stosunku do moich airpodsów nic nie zmieniają.

Teraz jak wiem że są systemy S-Logic 3 i ULE  to nic innego nie chce :) to jest to co potrzebuje.
Z polecanych model ze wsparciem groka wybrało: 780i (niedostepny), 900i (niedostepny) i Signature Natural (niedostepny) :)

Przetestuj i oceń czy spełniają funkcje:)

• 4 weeks later...
Napisano

Jak chcesz tanio, dobrze i bezpiecznie to polecam Kossy Porta pro, otwarte, z dobrym basem, zagrają przyjemnie nawet z tanim smartfonem.

Używam ich codziennie już półtora roku, po 30-40 godzin tygodniowo, podczas jazdy średnio wyciszoną ciężarówką, działają bez zarzutu. Pałąk na trzystopniową regulację docisku słuchawek do uszu, przy muzyce stosuję docisk maksymalny (daje zdrowy bas), przy audiobookach, podcastach minimalny.

Nie przeszkadzają przy okularach, dają pełną świadomość tego co dzieje się w otoczeniu (słychać wszystkie zewnętrzne dźwięki i przeszkadzajki). Kosztują grosze (ok.120 PLN) w stosunku do oferowanej jakości dźwięku. Da się też prowadzić w nich rozmowy telefoniczne, pod warunkiem, że mikrofon telefonu znajdzie się blisko dzioba. Mogę je polecić w ciemno, muzykalne granie za drobne