Palmos Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowany) 7 godzin temu, Q21 napisał: częściej wybierane są cieplejsze wzmacniacze Cieplejsze od Magnata? 🤔 Ja specjalnie zmieniałem lampy żeby go "rozjaśnić" do tych Bronzów, a i basu też musiałem skręcać (choć było to "tylko" 20m) Może to kwestia gustu, upodobań co kto lubi. Edytowano 8 godzin temu przez Palmos Odpisz, cytując
Doli Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu Ja szczerze jeszcze ich z magnatem nie słuchałem chociaż mam go w pokoju obok, będę musiał to zrobić chociaż z czystej ciekawości. 2 godziny temu, Palmos napisał: Ja specjalnie zmieniałem lampy żeby go "rozjaśnić" Jakich lamp użyłeś jeśli można wiedzieć? Odpisz, cytując
Palmos Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Doli napisał: Jakich lamp użyłeś jeśli można wiedzieć? Kilku. Ostatecznie obecmnie są włożone Philipsy ale też mam Siemensy. Odpisz, cytując
Marlin Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dnia 30.01.2026 o 21:46, Sundin997 napisał: za 5k to chyba jedynie sluchawki. Bzdura. Za 5K można mieć już B&W 603S3. Odpisz, cytując
Recommended Posts