Palmos Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu (edytowany) 7 godzin temu, Q21 napisał: częściej wybierane są cieplejsze wzmacniacze Cieplejsze od Magnata? 🤔 Ja specjalnie zmieniałem lampy żeby go "rozjaśnić" do tych Bronzów, a i basu też musiałem skręcać (choć było to "tylko" 20m) Może to kwestia gustu, upodobań co kto lubi. Edytowano 15 godzin temu przez Palmos Odpisz, cytując
Doli Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu Ja szczerze jeszcze ich z magnatem nie słuchałem chociaż mam go w pokoju obok, będę musiał to zrobić chociaż z czystej ciekawości. 2 godziny temu, Palmos napisał: Ja specjalnie zmieniałem lampy żeby go "rozjaśnić" Jakich lamp użyłeś jeśli można wiedzieć? Odpisz, cytując
Palmos Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Doli napisał: Jakich lamp użyłeś jeśli można wiedzieć? Kilku. Ostatecznie obecmnie są włożone Philipsy ale też mam Siemensy. Odpisz, cytując
Marlin Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Dnia 30.01.2026 o 21:46, Sundin997 napisał: za 5k to chyba jedynie sluchawki. Bzdura. Za 5K można mieć już B&W 603S3. Odpisz, cytując
Sipo Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Jeśli komuś się wydaje, ze kupi droższe kolumny i z automatu dostanie lepsze brzmienie, to jest to myślenie naiwne. To nie działa w ten sposób, tu ma znaczenie cały tor audio + akustyka pomieszczenia. 5k PLN to wystarczająca suma na zakup dobrych kolumn, poszukałbym raczej używanych. 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dnia 23.02.2026 o 11:43, Doli napisał: Panowie powiedzcie mi czy np. Wiim amp ultra będzie miał tutaj sens? W obecnej sytuacji będę rozważał sprzedaż subwoofera, więc w to miejsce mogło by wpaść coś co je napędzi i jednocześnie mogło być źródłem. Pozdrawiam! nie Nie rób takiej podmiany. Odpisz, cytując
Doli Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 54 minuty temu, Piotr Sonido napisał: Nie rób takiej podmiany. W takim razie w którą stronę lepiej iść? Coś innego oprócz propozycji od q21? Odpisz, cytując
Palmos Napisano 51 minut temu Napisano 51 minut temu 22 godziny temu, Doli napisał: a w salonie chce coś co będzie, napędem i źródłem A nie lepiej pójść w dwa oddzielne klocki? Odpisz, cytując
Doli Napisano 34 minuty temu Autor Napisano 34 minuty temu 14 minut temu, Palmos napisał: A nie lepiej pójść w dwa oddzielne klocki? Wolałem zminimalizować żeby nie zagracać niepotrzebnie szafki, bo jeśli dwa to znowu co z czym? Jeśli chodzi o streamery to kompletnie nie mam z tym doświadczenia. Do tej pory za źródło robiło u mnie tv, laptop, tel. Odpisz, cytując
Palmos Napisano 27 minut temu Napisano 27 minut temu Nie zagracisz. Mały streamer może wejść Ci tu albo obok wzmacniacza Streamerów jest do wyboru, do koloru. Popatrz np. na bardzo popularne Wiimy. Pytanie tylko czy chcesz kupić i mieć na długi czas spokój czy chcesz się trochę pobawić audio zmieniając co jakiś czas niektóre klocki. Sam wzmacniacz (nie All-in-one) to też większy wybór. Odpisz, cytując
Recommended Posts