Gregorrro Napisano Wtorek o 14:10 Napisano Wtorek o 14:10 Cześć, polecicie jakieś dobre standy do Epicon 2? Z gotowych lub robionych na zamówienie. Odpisz, cytując
maciek72 Napisano Wtorek o 20:21 Napisano Wtorek o 20:21 Napisz do kolegi @kaczadupa lub @BlaBla Mają jakiegoś bystrego fachowca Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @Gregorrro mam takie pytanie do Ciebie, bo jak zrozumiałem z różnych wątków, szukałeś podstawkowych kolumn, jak widać wybrałeś Epicony 2. Czy miałeś okazję je porównać do Rubiconów 2? Interesują mnie właśnie takie skrajnie subiektywne opinie, a nie te pierdoły z testów i recenzji. Jedną taką opinię znam już od Maćka, może masz swoją na ten temat, byłbym zobowiązany. Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ciekawa oferta Dali Epicon 2 i orginalne podstawki Z przesyłką 13k https://ebay.us/m/o4djdw Odpisz, cytując
cymes Napisano 51 minut temu Napisano 51 minut temu Na bazos.sk były dwójki za 900€, teraz są szóstki za 2600€. Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 49 minut temu Napisano 49 minut temu 5 minut temu, maciek72 napisał: Ciekawa oferta Dali Epicon 2 i orginalne podstawki Z przesyłką 13k https://ebay.us/m/o4djdw Oferta ciekawa, a jakże! Ale kolejne standy?!, jeszcze tych Twoich nie odesłałem 😬, poza tym epicony za bardzo się rzucają w oczy kształtem, więc zostaną natychmiast dostrzeżone przez moje domowniczki, co zapewne wywoła wiele zupełnie niepotrzebnych pytań...😉😁😅. No ale staram się jak szachista - myśleć kilka ruchów do przodu, epicony jeśli już, to za jakiś troszkę dłuższy czas.... może. Jeżeli one po prostu "rozwijają" brzmienie rubiconów, to jestem za. 1 Odpisz, cytując
Gregorrro Napisano 17 minut temu Autor Napisano 17 minut temu 55 minut temu, BlaBla napisał: @Gregorrro mam takie pytanie do Ciebie, bo jak zrozumiałem z różnych wątków, szukałeś podstawkowych kolumn, jak widać wybrałeś Epicony 2. Czy miałeś okazję je porównać do Rubiconów 2? Interesują mnie właśnie takie skrajnie subiektywne opinie, a nie te pierdoły z testów i recenzji. Jedną taką opinię znam już od Maćka, może masz swoją na ten temat, byłbym zobowiązany. Słuchałem tylko Rubiconów 2 i Rubikore 2. Dla mnie Rubicon lepszy od Rubikore. A Epicona w ogóle jeszcze nie słuchałem bo czekam na przesyłkę. Wziąłem je w ciemno bo cena była bardzo dobra. Jak bardzo nie podejdą to sprzedam najwyżej. Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 11 minut temu Napisano 11 minut temu 5 minut temu, Gregorrro napisał: Słuchałem tylko Rubiconów 2 i Rubikore 2. Dla mnie Rubicon lepszy od Rubikore. A Epicona w ogóle jeszcze nie słuchałem bo czekam na przesyłkę. Wziąłem je w ciemno bo cena była bardzo dobra. Jak bardzo nie podejdą to sprzedam najwyżej. dzięki, jak już posłuchasz to napisz coś, bom ciekaw niezmiernie. Pozdrawiam Odpisz, cytując
Gregorrro Napisano 1 minutę temu Autor Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, BlaBla napisał: dzięki, jak już posłuchasz to napisz coś, bom ciekaw niezmiernie. Pozdrawiam Ale polecam jeszcze ATC SCM 19 w sumie SCM 11 też. Wczoraj byłem na odsłuchu i to jest naprawdę niezłe... Na pewno lepsze od Dali Rubicona/Sonetto II/ Focala Arii (chociaż to trochę niższa półka cenowa)/ R3 meta. Ja muszę zmienić jeszcze w salonie podłogówki na podstawki więc pewnie będę brał te ATC, ale najpierw musze sprzedać podłogówki bo trochę za bardzo się rozpędziłem z zakupami ostatnimi dniami Odpisz, cytując
Recommended Posts