Gregorrro Napisano Wtorek o 14:10 Napisano Wtorek o 14:10 Cześć, polecicie jakieś dobre standy do Epicon 2? Z gotowych lub robionych na zamówienie. Odpisz, cytując
maciek72 Napisano Wtorek o 20:21 Napisano Wtorek o 20:21 Napisz do kolegi @kaczadupa lub @BlaBla Mają jakiegoś bystrego fachowca Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu @Gregorrro mam takie pytanie do Ciebie, bo jak zrozumiałem z różnych wątków, szukałeś podstawkowych kolumn, jak widać wybrałeś Epicony 2. Czy miałeś okazję je porównać do Rubiconów 2? Interesują mnie właśnie takie skrajnie subiektywne opinie, a nie te pierdoły z testów i recenzji. Jedną taką opinię znam już od Maćka, może masz swoją na ten temat, byłbym zobowiązany. Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Ciekawa oferta Dali Epicon 2 i orginalne podstawki Z przesyłką 13k https://ebay.us/m/o4djdw Odpisz, cytując
cymes Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Na bazos.sk były dwójki za 900€, teraz są szóstki za 2600€. Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, maciek72 napisał: Ciekawa oferta Dali Epicon 2 i orginalne podstawki Z przesyłką 13k https://ebay.us/m/o4djdw Oferta ciekawa, a jakże! Ale kolejne standy?!, jeszcze tych Twoich nie odesłałem 😬, poza tym epicony za bardzo się rzucają w oczy kształtem, więc zostaną natychmiast dostrzeżone przez moje domowniczki, co zapewne wywoła wiele zupełnie niepotrzebnych pytań...😉😁😅. No ale staram się jak szachista - myśleć kilka ruchów do przodu, epicony jeśli już, to za jakiś troszkę dłuższy czas.... może. Jeżeli one po prostu "rozwijają" brzmienie rubiconów, to jestem za. 2 Odpisz, cytując
Gregorrro Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu 55 minut temu, BlaBla napisał: @Gregorrro mam takie pytanie do Ciebie, bo jak zrozumiałem z różnych wątków, szukałeś podstawkowych kolumn, jak widać wybrałeś Epicony 2. Czy miałeś okazję je porównać do Rubiconów 2? Interesują mnie właśnie takie skrajnie subiektywne opinie, a nie te pierdoły z testów i recenzji. Jedną taką opinię znam już od Maćka, może masz swoją na ten temat, byłbym zobowiązany. Słuchałem tylko Rubiconów 2 i Rubikore 2. Dla mnie Rubicon lepszy od Rubikore. A Epicona w ogóle jeszcze nie słuchałem bo czekam na przesyłkę. Wziąłem je w ciemno bo cena była bardzo dobra. Jak bardzo nie podejdą to sprzedam najwyżej. 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Gregorrro napisał: Słuchałem tylko Rubiconów 2 i Rubikore 2. Dla mnie Rubicon lepszy od Rubikore. A Epicona w ogóle jeszcze nie słuchałem bo czekam na przesyłkę. Wziąłem je w ciemno bo cena była bardzo dobra. Jak bardzo nie podejdą to sprzedam najwyżej. dzięki, jak już posłuchasz to napisz coś, bom ciekaw niezmiernie. Pozdrawiam Odpisz, cytując
Gregorrro Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BlaBla napisał: dzięki, jak już posłuchasz to napisz coś, bom ciekaw niezmiernie. Pozdrawiam Ale polecam jeszcze ATC SCM 19 w sumie SCM 11 też. Wczoraj byłem na odsłuchu i to jest naprawdę niezłe... Na pewno lepsze od Dali Rubicona/Sonetto II/ Focala Arii (chociaż to trochę niższa półka cenowa)/ R3 meta. Ja muszę zmienić jeszcze w salonie podłogówki na podstawki więc pewnie będę brał te ATC, ale najpierw musze sprzedać podłogówki bo trochę za bardzo się rozpędziłem z zakupami ostatnimi dniami 1 Odpisz, cytując
cymes Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu @Gregorrro możesz napisać na czym polega lepszość SCM19 i w towarzystwie jakiej elwktroniki ? 1 Odpisz, cytując
Gregorrro Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, cymes napisał: @Gregorrro możesz napisać na czym polega lepszość SCM19 i w towarzystwie jakiej elwktroniki ? Moim zdaniem super scena chodź w Rubicon 2 była też super, idealne dla mnie wyważenie dźwięku, niczego nie brakuje niczego nie jest za dużo, duża szczegółowość, separacja instrumentów (w Dali moim zdaniem delikatnie za dużo góry, a w Sonetto/R3 meta trochę za ciemno i trochę za bardzo zlane wszystko. Wszystko było podpięte pod Supernaita 3. 2 Odpisz, cytując
cymes Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @Mprezi udało się dobrać piec do Rubikore ? Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, cymes napisał: @Mprezi udało się dobrać piec do Rubikore ? Jeszcze nie , dalej jadę na Naim. Ale temat zmiany dalej jest aktualny Odpisz, cytując
Recommended Posts