dejv02 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Witam, może zacznę od początku, od około półtora tygodnia zaopatrzyłem się w zestaw Denona DRA 800H wraz z Heco Aurora 700, otóż nie będę owijał w bawełnę jednego dnia podgłośniłem zbyt gwałtownie na dużą głośność i po chwili było słychać trzaśnięcie w lewej kolumnie, i amplituner się wyłączył. Amplituner zawiozłem do serwisu niedawno go odebrałem podłączyłem kolumny i słyszę tylko że z lewej kolumny grają tylko 2 głośniki niskotonowe a w prawym wszystko ok. Po sprawdzałem wszystkie końcówki czy są dobrze podłączone itd. Stwierdziłem że spróbuję ( tak jak na zdjęciu ) podłączyć może do wejść od górnej strony i zaczęły grać wysoki głośnik oraz średniotonowy głośnik. Czy ktoś może byłby w stanie pomóc co się mogło stać ? Jak na zdjęciu widać jak kolumna byla podłączona pod dolne to grały same 2 niskotonowe a jak górne to same wysokie i średnie. Jeżeli to nie ten dział, najmocniej przepraszam. Odpisz, cytując
Electromic Napisano 6 minut temu Napisano 6 minut temu W pierwszej kolejności sprawdź czy zworki są dobrze dokręcone . Odpisz, cytując
Recommended Posts