pm525 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Witam.Chce kupic jakis niedrogi odtwarzacz bluray do sypialni.Mam ogromny sentyment do Pioneer’a.Czy zakup starego Pioneer BDP-LX71 (za £200) ma jeszcze sens, czy lepiej kupic nowy jakis slim (niestety) Panasonic lub Sony do ok £300 -nie 4k.Jakos poczatkiem lat dwutysiecznych mialem dvd Pioneer, potem mialem plazme Pioneer i totalnie budzetowy odtwarzacz bluray Pioneer-BDP 140 ktory mam do dzis, ale ma ponad 15 lat i czasem szwankuje wiec nie nadaje sie do sypialni i ma byc wymieniony prawdopodobnie na Panasonic UB9000, bo Pioneer juz jest niedostepny nowy a do salonu chce 4k z dluzsza gwarancja, ale to jeszcze nie teraz(choc wiem, ze odtwarzacze znikaja z rynku wiec tez trzba sie decydowac) Strasznie mi sie podoba wizualnie ten LX71, glownie beda na nim odtwarzane plyty dvd i czasem bluray, ale generalnie bedzie uzywany dosc rzadko.Czy warto i czy w razie awarii da sie to gdzies naprawic czy na zlom?Dzieki. Odpisz, cytując
Recommended Posts