Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Sprzedaję mój prywatny wzmacniacz, mam go 6 rok - szczegóły są w opisach w ogłoszeniach. Jeśli ktoś chce, to można podjechać do Wrocławia i wszystko posprawdzać. Wzmacniacz był ostatnio w serwisie u kolegi @Audio Autonomy na regeneracji przekaźnika. Był przy okazji w środku posprawdzany, wysprzątany i miał zrobione regulacje. Nic nie było wymieniane, bo jest w super stanie. Odnośnie wizyty w serwisie zapraszam do molestowania pytaniami ww. kolegi. Szczerze mówiąc gra teraz lepiej niż w dniu kiedy go kupiłem.

Olx Allegro Lokalnie

IMG_3942.jpg

Napisano
34 minuty temu, bartleby napisał:

Sprzedaję mój prywatny wzmacniacz, mam go 6 rok - szczegóły są w opisach w ogłoszeniach. Jeśli ktoś chce, to można podjechać do Wrocławia i wszystko posprawdzać. Wzmacniacz był ostatnio w serwisie u kolegi @Audio Autonomy na regeneracji przekaźnika. Był przy okazji w środku posprawdzany, wysprzątany i miał zrobione regulacje. Nic nie było wymieniane, bo jest w super stanie. Odnośnie wizyty w serwisie zapraszam do molestowania pytaniami ww. kolegi. Szczerze mówiąc gra teraz lepiej niż w dniu kiedy go kupiłem.

Olx Allegro Lokalnie

IMG_3942.jpg

Miałem kiedyś okazję z nim troszkę, może  z godzinkę. Dźwięk został w pamięci do dziś. Super granie.Wtedy z Monitor Audio RS8.

Kto kupi będzie w 7 niebie.

( nie trzeba prowizji 😉)

Napisano
34 minuty temu, Prawie Audiofil napisał:

Miałem kiedyś okazję z nim troszkę, może  z godzinkę. Dźwięk został w pamięci do dziś. Super granie.Wtedy z Monitor Audio RS8.

Kto kupi będzie w 7 niebie.

( nie trzeba prowizji 😉)

Dzięki za bezpłatną promocję ;) 
Ja miałem dość podobnie - miałem wtedy jakąś Yamahę i byłem z niej w miarę zadowolony, podłączyłem Marantza i nagle muzyka w całym salonie, znowu Yamaha i muzyka przylepiona do kolumn, znowu Marantz i znowu muzyka wszędzie 😃 No i 6 lat z tym samym wzmacniaczem.  Jak mi nie pyknie to co teraz wymyśliłem, to idę w 11s2/3 i pewnie znowu utknę z nim na lata.