Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Dzień dobry, dobry wieczór wszystkim. 

Niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem słuchawek Audeze LCD-s20. Aktualnie mam je wpięte w FiiO k7 (czasem używam do niego jeszcze ath a990z) i jak uważam, że do ath, fiio jest świetny tak znowu mam wrażenie że z audeze mogę wyciągnąć jeszcze trochę. Ogólnie zdaję sobie sprawę, że te słuchawki wzmocnienia nie potrzebują (impedancja 18Ohmów)ale tutaj pojawia się pytanie, czy jakaś mała magiczna skrzyneczka podpinana do PC jest w stanie wykrzesać jeszcze coś z tych słuchawek, albo ogólnie typowo ze słuchawek planarnych? Jeśli tak to bardzo bym prosił o nakierowanie na coś. 

Budżet powiedzmy 1500 max B)

Napisano

Hej :) 

Co rozumiesz przez "mogę wyciągnąć jeszcze trochę"? :) Moim zdaniem Audeze mogą chcieć nieco naturalniejszego, pełniejszego. Jeśli nie chcesz sprzedawać FiiO, to warto podpiąć do niego np. iFi Zen CAN 3. Inne granie nieco, właśnie dosć naturalne i bardziej średnicowe. 

Z all-in-one może FiiO K13 R2R, też bardzo fajny sprzęt, naturalnie grający :) 

W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch :) 

Napisano
2 godziny temu, Q21 napisał:

Hej :) 

Co rozumiesz przez "mogę wyciągnąć jeszcze trochę"? :) Moim zdaniem Audeze mogą chcieć nieco naturalniejszego, pełniejszego. Jeśli nie chcesz sprzedawać FiiO, to warto podpiąć do niego np. iFi Zen CAN 3. Inne granie nieco, właśnie dosć naturalne i bardziej średnicowe. 

Z all-in-one może FiiO K13 R2R, też bardzo fajny sprzęt, naturalnie grający :) 

W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch :) 

Szczerze, nie wiem jak to określić ale mam wrażenie że czegoś tutaj brakuje, nie jestem w stanie powiedzieć czego :4_joy: Oczywiście grają pięknie już na tym FiiO, ale zdecydowanie zapoznam się z podanymi propozycjami. Dziekuję pięknie :D