Calin Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Na wstępie witam jako nowy użytkownik. Zakupiłem tv TCL 98q7c, który ma wyłącznie wyjścia cyfrowe co zmusza mnie do zmiany leciwego analoga. Na 90% wybór pada na v6a. Budżet zostaje mi 2000-3000 tyś na głośniki. Mam już suba KLIPSCH R-120SW. Audio będzie służyć głównie do filmów z platform typu Netflix i niekiedy czegoś z plików z lepszym dźwiękiem. Muzyki bardzo mało. Audiofilem nie jestem, lubię filmy z mocnymi efektami oraz wrażeniem otaczającego dźwięku. Zakup głośników mogę podzielić w czasie na przód i tył ale nie chcę też wydawać astronomicznej kasy. Tak więc proszę o pomoc w kompletowaniu zestawu. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Najlepiej będzie jak sam posłuchasz. W tym budżecie Heco Aurora, Indiana Line Diva, Monitor Audio Bronze. Nie oszczędzaj na centralnym. Masz subwoofer więc możesz kupić głośniki podstawkowe zamiast kolumn podłogowych. Odpisz, cytując
Recommended Posts