Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Coś sensownego do oglądania filmów i słuchania muzyki. Tak wiem że dla audiofilów i całej reszty znawców soundbar nie służy do słuchania muzyki ale nie przesadzajmy. Potrzebuje czegoś co polepszy dźwięk ze starego telewizora JVC. W przyszłości może telewizor zostanie zmieniony ale obecnie soundbar będzie podpięty do niego

Napisano

Nie co ponad 2200zł kosztuje przez neta Samsung HW-930F. Ma go szwagier i jest zadowolony a porównywał z jakimś JBL. NIe udało mi się go przetestować u niego ale też się zastanawiam nad jego kupnem bo mój temat na kupno stereo póki co bez odzewu :/ 

Napisano
8 godzin temu, AndyBul napisał:

Nie co ponad 2200zł kosztuje przez neta Samsung HW-930F. Ma go szwagier i jest zadowolony a porównywał z jakimś JBL. NIe udało mi się go przetestować u niego ale też się zastanawiam nad jego kupnem bo mój temat na kupno stereo póki co bez odzewu :/ 

Dobra wezmę go pod uwagę i zaczekam może ktoś jeszcze coś doradzi. Dziękuję 

Napisano

Dodam że jeszcze miał Sony Ht-S60 i też go oddał. Najbardziej spasował mu ten Samsung właśnie. Na grupach dużo się właśnie przewija ten Samsung, Sony czy Hisense który już pod 3tyś czy nawet JBL. Najlepiej zakupić przez neta podłączyć i sprawdzić który gra najlepiej. Jak któryś nie spasuje to można go bez problemu oddać.

Napisano
1 godzinę temu, AndyBul napisał:

Dodam że jeszcze miał Sony Ht-S60 i też go oddał. Najbardziej spasował mu ten Samsung właśnie. Na grupach dużo się właśnie przewija ten Samsung, Sony czy Hisense który już pod 3tyś czy nawet JBL. Najlepiej zakupić przez neta podłączyć i sprawdzić który gra najlepiej. Jak któryś nie spasuje to można go bez problemu oddać.

Ej ale teraz tak sprawdzam to on kosztuje 3500. Z allegro czy innego gówna to nie będę brał. Pomyliłem z Samsung HW-Q800F 🤕

Napisano (edytowany)

Zerknij na Dali Katch One. Soundbar, który nie gra jak typowy soundbar. Nadaje się do słuchania muzyki i naprawdę nie ma przy tym wstydu. Spore przetworniki, dwa tryby brzmienia - standardowy i bardziej przestrzenny. Mięsisty, pulsujący basik, gęsta średnica, czysta góra. Dźwiękowo to takie troszkę kolumny Dali Zensor 1 / Oberon 1 wpakowane do belki.

W Audiomagic widziałem go w okolicach 2500zł. W niższych cenach pojawia się sporadycznie w outlecie Salonów Denon.

Mam od kilku lat w sypialni i naprawdę fajnie się sprawdza. Trzeba jednak mieć na uwadze, że Katch One jest dość wysoki. Jeśli telewizor stoi na standardowej podstawie to może się nie zmieścić pod ekran. 

Edytowano przez lpomis