Arek83 Napisano Piątek o 21:27 Napisano Piątek o 21:27 Jakie kable głośnikowe polecacie do zestawu Denon X6700 + Monitor Audio Silver 500? myślałem głównie o dwóch: Tellurium Q Black II Ricable Magnus Speaker który z ncih byłby lepszy lub ewentualnie jakie inne jeszcze olecacie? zależy mi na szczegółowości i szybkim zwartym basie. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Oba kable są dobre. Masz set up kinowy. Skup się na dobrej kalibracji, ustawieniu sprzętu. Dnia 13.03.2026 o 22:27, Arek83 napisał: zależy mi na szczegółowości i szybkim zwartym basie. Podstawowy Nordost Nordost White Lightning tak gra. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Szybki zwarty bas to robi się wszystkim innym tylko nie kablami. Od tego jest kalibracja, ustawienie sprzętu względem miejsca odsłuchu, adaptacja akustyczna, aktywne pułapki basowe, subwoofery itp. itd. Jak będziesz siedział w miejscu gdzie fala się wzmacnia to najdroższy i najbardziej audio voodoo kabel nic nie pomoże. Edytowano 1 godzinę temu przez PanKlor 1 Odpisz, cytując
Kubakk Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Spojrzałem na sprzęt autora tematu oraz na ceny kabli. Mego arcama podpiąłem chyba zbyt tanimi , choć dirac zrobił robotę i gra elegancko Brać najtańsze markowe , do suba polecam melodikę purple. Do szybkiego zwartego basu polecam sub w obudowie zamkniętej Odpisz, cytując
Recommended Posts