Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Ktoś s Was chętny na AP Clasics 8?. Sprzedam jak w tytule. Gwarancja jeszcze 8 lat. Stan gabinetowy, perfekcyjny pod każdym względem. Cały komplet- maskownice, nóżki, kolce, pudełka bo i oczywiście dowód zakupu.

Cena 7000 zł.

Napisano

Kolego @Kubus72, warto zaznaczyć, że te 8 lat gwarancji, to gwarancja rozszerzona, która tak naprawdę nie wiadomo co daje. Miałem podobną gwarancję na ATC i kiedy chciałem zareklamować monitory u polskiego dystrybutora, zaczęło się kręcenie nosem. Sam, mając audio physic classic 3, rozszerzyłem gwarancję u producenta (dostałem pocztą specjalny list z Niemiec 🙂) ale czy realnie dla polskiego sprzedawcy miało to jakieś znaczenie - nie wiem. 

Napisano
33 minuty temu, KrólKiczu napisał:

Kolego @Kubus72, warto zaznaczyć, że te 8 lat gwarancji, to gwarancja rozszerzona, która tak naprawdę nie wiadomo co daje. Miałem podobną gwarancję na ATC i kiedy chciałem zareklamować monitory u polskiego dystrybutora, zaczęło się kręcenie nosem. Sam, mając audio physic classic 3, rozszerzyłem gwarancję u producenta (dostałem pocztą specjalny list z Niemiec 🙂) ale czy realnie dla polskiego sprzedawcy miało to jakieś znaczenie - nie wiem. 

Bo rozszerzenie gwarancji wiąże tylko gwaranta (tu producenta), a nie dystrybutora, czy konktetny sklep.