Kubus72 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Ktoś s Was chętny na AP Clasics 8?. Sprzedam jak w tytule. Gwarancja jeszcze 8 lat. Stan gabinetowy, perfekcyjny pod każdym względem. Cały komplet- maskownice, nóżki, kolce, pudełka bo i oczywiście dowód zakupu. Cena 7000 zł. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Kolego @Kubus72, warto zaznaczyć, że te 8 lat gwarancji, to gwarancja rozszerzona, która tak naprawdę nie wiadomo co daje. Miałem podobną gwarancję na ATC i kiedy chciałem zareklamować monitory u polskiego dystrybutora, zaczęło się kręcenie nosem. Sam, mając audio physic classic 3, rozszerzyłem gwarancję u producenta (dostałem pocztą specjalny list z Niemiec 🙂) ale czy realnie dla polskiego sprzedawcy miało to jakieś znaczenie - nie wiem. Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 33 minuty temu, KrólKiczu napisał: Kolego @Kubus72, warto zaznaczyć, że te 8 lat gwarancji, to gwarancja rozszerzona, która tak naprawdę nie wiadomo co daje. Miałem podobną gwarancję na ATC i kiedy chciałem zareklamować monitory u polskiego dystrybutora, zaczęło się kręcenie nosem. Sam, mając audio physic classic 3, rozszerzyłem gwarancję u producenta (dostałem pocztą specjalny list z Niemiec 🙂) ale czy realnie dla polskiego sprzedawcy miało to jakieś znaczenie - nie wiem. Bo rozszerzenie gwarancji wiąże tylko gwaranta (tu producenta), a nie dystrybutora, czy konktetny sklep. Odpisz, cytując
Kubus72 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Mam rozszerzoną gwarancję. Łącznie na 10 lat od daty zakupu. Nie jesteś zainteresowany kupnem zostaw te komentarze dla siebie. Odpisz, cytując
Recommended Posts