Kubus72 Napisano Wtorek o 14:26 Napisano Wtorek o 14:26 Ktoś s Was chętny na AP Clasics 8?. Sprzedam jak w tytule. Gwarancja jeszcze 8 lat. Stan gabinetowy, perfekcyjny pod każdym względem. Cały komplet- maskownice, nóżki, kolce, pudełka bo i oczywiście dowód zakupu. Cena 7000 zł. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano Środa o 04:17 Napisano Środa o 04:17 Kolego @Kubus72, warto zaznaczyć, że te 8 lat gwarancji, to gwarancja rozszerzona, która tak naprawdę nie wiadomo co daje. Miałem podobną gwarancję na ATC i kiedy chciałem zareklamować monitory u polskiego dystrybutora, zaczęło się kręcenie nosem. Sam, mając audio physic classic 3, rozszerzyłem gwarancję u producenta (dostałem pocztą specjalny list z Niemiec 🙂) ale czy realnie dla polskiego sprzedawcy miało to jakieś znaczenie - nie wiem. Odpisz, cytując
BlaBla Napisano Środa o 04:53 Napisano Środa o 04:53 33 minuty temu, KrólKiczu napisał: Kolego @Kubus72, warto zaznaczyć, że te 8 lat gwarancji, to gwarancja rozszerzona, która tak naprawdę nie wiadomo co daje. Miałem podobną gwarancję na ATC i kiedy chciałem zareklamować monitory u polskiego dystrybutora, zaczęło się kręcenie nosem. Sam, mając audio physic classic 3, rozszerzyłem gwarancję u producenta (dostałem pocztą specjalny list z Niemiec 🙂) ale czy realnie dla polskiego sprzedawcy miało to jakieś znaczenie - nie wiem. Bo rozszerzenie gwarancji wiąże tylko gwaranta (tu producenta), a nie dystrybutora, czy konktetny sklep. Odpisz, cytując
Kubus72 Napisano Środa o 06:13 Autor Napisano Środa o 06:13 Mam rozszerzoną gwarancję. Łącznie na 10 lat od daty zakupu. Nie jesteś zainteresowany kupnem zostaw te komentarze dla siebie. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dnia 18.03.2026 o 07:13, Kubus72 napisał: Nie jesteś zainteresowany kupnem zostaw te komentarze dla siebie. Wydaje mi się, że to dość istotny komentarz, bo sporo wyjaśnia 🙂. Fakt, że bardzo zależy Ci na sprzedaży, nie upoważnia Cię do podawania niescislych informacji 😉. Odpisz, cytując
Kubus72 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 42 minuty temu, KrólKiczu napisał: Wydaje mi się, że to dość istotny komentarz, bo sporo wyjaśnia 🙂. Fakt, że bardzo zależy Ci na sprzedaży, nie upoważnia Cię do podawania niescislych informacji 😉. Ścisłe info jest takie, że kolumny mają 10 lat pełnej gwarancji od daty sprzedaży. 1 minutę temu, Kubus72 napisał: Ścisłe info jest takie, że kolumny mają 10 lat pełnej gwarancji od daty sprzedaży. I nie zależy mi bardzo na sprzedaży. Sprzedam to ok. Nie sprzedam to też ok. To bardzo dobre paczki. 2 minuty temu, Kubus72 napisał: Ścisłe info jest takie, że kolumny mają 10 lat pełnej gwarancji od daty sprzedaży. I nie zależy mi bardzo na sprzedaży. Sprzedam to ok. Nie sprzedam to też ok. To bardzo dobre paczki. Nie mam noża na gardle. To już Twój wymysł. Edytowano 1 godzinę temu przez Kubus72 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 7 minut temu Napisano 7 minut temu A czy ta pełna, dziesięcioletnia gwarancja nie obejmuje tylko pierwszego właściciela 😁? Miałem kiedyś Audio Physic Classic 3 i z tego co pamiętam, to tak właśnie wyglądała ta magiczna, 10-letnia gwarancja. Odpisz, cytując
Recommended Posts