mike8585 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Witam jaki wzmak o tej mocy polecali byście 3000-3500 zl Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, mike8585 napisał: Witam jaki wzmak o tej mocy polecali byście 3000-3500 zl Cześć, Czy posiadasz już głośniki? Jeśli tak, to jakie? Na tej podstawie będzie prościej coś podpowiedzieć. Moc nie jest naważniejszym kryterium, to ważny parametr ale nie przesądzający Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Klipsch r820f pasują ale chcę zmienić Yamahę bo miałem Nada pożyczonego i było lepiej mniej jaskrawo Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, mike8585 napisał: Klipsch r820f pasują ale chcę zmienić Yamahę bo miałem Nada pożyczonego i było lepiej mniej jaskrawo Z którą Yamahą tego słuchałeś? Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu As700 nadal posiadam i szczerze wielu uważa klipschy za niezbyt dobre do stereo ale do elektroniki dużo lepiej brzmią od pylonow Topping pa7 plus mi podpasowal i budżet i parametry Odpisz, cytując
Recommended Posts